Stiri mondene

"Am ridicat vocea pentru că era ceva absurd". Al Bano a trăit o experiență umilitoare și neplăcută la bordul unui avion. Ce a pățit legenda muzicii italiene

Al Bano, umilit în avion
Al Bano
Al Bano a avut parte de un incident jenant la bordul unui avion. Renumitul cântăreț italian a povestit totul cu lux de amănunte. Iată ce i s-a întâmplat!

Al Bano a avut parte de un tratatment umilitor într-un avion în care s-a îmbarcat pentru a ajunge la Zagreb. Artistul susține că i s-a refuzat accesul la toaletă, deși este operat de prostată și avea nevoie să meargă la baie. Renumitul cântăreț italian nu s-a mai putut abține și recunoaște că a ridicat vocea atunci când însoțitoarea de zbor i-a „ordonat” să se așeze. Artistul a ținut să precizeze că a cerut să discute și cu comandantul, însă fără rezultat.

„La aterizare am cerut să merg la toaletă, dar mi s-a interzis, un lucru inacceptabil.(...) Însoțitoarea de zbor mi-a răspuns că nu era posibil să merg la toaletă și mi-a ordonat să mă așez. Am ridicat vocea, pentru că era ceva absurd. Am cerut să vorbesc cu comandantul, dar nimic. zbor de 60 de ani și nu mi s-a întâmplat niciodată un astfel de inconvenient.

A merge la baie era un drept al meu, este inacceptabil să nu mi se permită. Un lucru de genul acesta se poate întâmpla și altor pasageri, este inacceptabil ”
, a mărturisit Al Bano.

Al Bano, umilit în avion
Al Bano, umilit în avion

Citește și: Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale

Al Bano, experiență dezamăgitoare în timpul zborului

Al Bano a continuat povestea relatând cum o doamnă, care a auzit discuția lor, a încercat să-i explice însoțitoarei de zbor despre problema cu care se confrunta artistul. Cu toate acestea, situația nu s-a rezolvat nici de data aceasta.

Al Bano, umilit în avion
Al Bano, umilit în avion

Citește și: Cine este Noor Alfallah, femeia alături de care Al Pacino va avea al 4-lea copil? Tânăra, în vârstă de 29 de ani, s-a iubit în trecut cu Mick Jagger

„O doamnă croată, care vorbea italiană, a încercat să le explice nevoia mea, dar nu a fost nimic de făcut. Au lăsat pasagerii să coboare pe ușa din spate, dar nu mi-au permis nici măcar acolo să mă duc la toaletă. Ba mai mult, poate din cauza altercației pe care o avusesem cu însoțitoarea de zbor, m-a oprit poliția la ieșire: m-au dus într-un colț și mi-au verificat pașaportul. În final, mi s-a permis să-mi iau bagajul”, a mai dezvăluit artistul.