Stiri

Alternative la Google Translate. 7 pagini mult mai bune pentru traduceri

Alternative la Google Translate. 7 pagini mult mai bune pentru traduceri
[Sursa foto: Facebook ]
Google Translate este cea mai folosită platformă pentru traduceri, dar există şi alternative mult mai bune.

 Google Translate este aplicaţia preferată de majoritatea oamenilor care vor să traducă un text, însă această aplicaţie nu este delox exactă. 200 de milioane de utilizatori are Google Translate în fiecare zi, dar adevărul este că ne putem baza pe acest site doar în cazul unor construcţii foarte simple. Există aplicaţii pentru traduceri mult mai bune, de care nu ştiu foarte multă lume.

6 alternative la Google Translate

1. DeepL

Alternative la Google Translate. 7 pagini mult mai bune pentru traduceri

DeepL Translator a fost lansat în 2017 de un start-up nemţesc şi a cunoscut o mare ascensiune în ultimul timp. Pe acest site poţi traduce un text fie dacă îl scrii manual, ori încărcând un fişier. Traducerile sunt foarte exacte de cele mai multe ori, softul fiind bazat pe inteligenţa artificială. Utilizarea acestei platforme este gratuită.

2. Microsoft Translator

Aplicaţia de traduceri de la Microsoft costă 15 dolari, dar este foarte apreciată pentru acurateţea ei. Pe Microsoft Translator poţi scrie manual un text sau poţi încărca o fotografie ori un document text sau un fişier audio. Aplicaţia dispune de o bibliotecă de 60 de limbi.

3. iTranslate

Acest software vă permite să traduceţi texte şi site-uri, dar şi să căutaţi definiţii ale cuvintelor, în peste o sută de limbi. În plus, aplicaţia este gratuită.

4. Linguee

Alternative la Google Translate. 7 pagini mult mai bune pentru traduceri

Această aplicaţie are peste 11 ani de experienţă. Software-ul dispune de peste 25 de limbi, iar marele său avantaj este că poate afişa o mare varietate de propoziţii, luate de pe web. În acest fel, puteţi înţelege cum un cuvânt sau o frază pot fi utilizate în mai multe situaţii. Şi serviciul Linguee este gratuit.

5. Baidu Translate

Acesta este cel mai popular software de traduceri din China. Pe acest site poţi face traduceri în peste 80 de limbi, iar acurateţea este foarte mare, în special pentru textele lungi. Baidu Translate poate fi folosit gratuit.

6. Babylon Translator

Acest site este de 19 ani pe piaţă şi dispune de peste 1700 de dicţionare, în 77 de limbi. Folosirea serviciului este gratuită.