Stiri mondene

În sfârșit s-a elucidat misterul! Cu cine a colaborat Mariah Carey pentru noua piesă de Crăciun

Mariah Carey
Mariah Carey [Sursa foto: Instagram]
Mariah Carey nu poate renunța la tradițiile de Crăciun. După ce a făcut istorie cu „All I want for Christmas is you”, artista revine cu un nou hit de Crăciun.

Luna trecută Mariah Carey dădea câteva indicii cum că ar participa cu nume grele din muzică pentru un nou hit. La vremea aceea, fanii au anticipat ce avea să urmeze: Mariah Carey colaborează cu Ariana Grande și Jennifer Hudson pentru remix-ul piesei „Oh Santa”. Piesa se va lansa pe 4 decembrie și preconizăm că piesa va fi una de succes având în vedere că toate cele trei artiste sunt foarte iubite de publicul din întreaga lume.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Follow/Watch Story (@femalemusicroom)

 

În 2019, „All I want for Christimas is you” a fost piesa care i-a adus cel mai mare succes artistei. Melodia a intrat în Cartea Recordurilor și a fost desemnată cel mai bine clasat cântec pentru sărbători în topul Billboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) și cântecul de Crăciun care a stat cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.