Stiri mondene

Alice Peneacă radiază de fericire! Actrița este însărcinată: ”Echipa noastră se mărește”. Primele imagini cu burtica de graviduță

Alice Peneacă este însărcinată
Alice Peneacă este însărcinată [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Alice Peneacă se pregătește pentru cel mai important pas al vieții sale, acela de a deveni mamă. Modul inedit în care a dezvăluit vestea.

Alice Peneacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actualul ei iubit, Dragoș Caliminte. Cei doi îndrăgostiți se pregătesc să devină părinți pentru prima dată și, cu siguranță, traversează una dintre cele mai fericite și frumoase perioade ale vieții de cuplu. Modelul a dezvăluit marea surpriză pe rețelele sociale, dezvăluindu-și burtica de gravidă, alături de comentariul:  „Echipa noastră se mărește'.

„Nu aș purta haine din acelea oribile de gravide.

Aș fi doar eu, însărcinată”, spune Alice Peneacă, care este îmbrăcată într-un bodysuit, iar pe deasupra are un sacou bej.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alice Peneaca (@alicepeneaca)

Reacțiile s-au strâns rapid, Alice Peneacă primind o mulțime de mesaje de felicitare de la vedete, influenceri și fani

La scurt timp după ce fosta soție a lui Bobby Păunescu a publicat acest video, a primit foarte multe mesaje și urări de bine. „Superb! Felicitări!”, „Felicitari! Să fiți sănătoși!”, „Felicităăări! Sarcină ușoară!”, Felicitări! Sarcină ușoară și multă sănătate”, „Felicitări!! O să aveți cel mai frumos copil!!”, „Original modul de a anunța! Congrats! Sarcină ușoară”, „Felicitări!!!! Sarcină ușoară și multă sănătate!”, sunt câteva dintre mesajele pe care Alice Peneacă le-a primit pe Instagram după ce a anunțat că este însărcinată. Modelul a primit numeroase felicitari si din partea vedetelor din Romania care au tinut sa ii ureze sarcina usoara, printre ele fiind si Monica Barladeanu.

Alice Peneaca si-a anuntat sarcina
Cum si-a anuntat Alice Peneaca sarcina si ce mesaj i-a trimis Monica Barladeanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: "Felicitari pentru sarcina!" Nicola Peltz si Brooklyn Beckham asteapta primul copil? Cum s-a fotografiat actrita pe Instagram

De aproximativ un an, Alice Peneacă formează un cuplu cu Dragoș Caliminte, un om de afaceri din Constanța, cu afaceri în domeniul digital. Modelul, care este de obicei discretă atunci când vine vorba de viața ei privată, a ales, de data aceasta, să expună întregii lumi relația cu Caliminte, precum și sarcina sa deja avansată.

Alice Peneacă este însărcinată
Alice Peneacă și Dragoș Caliminte[Sursa foto: Facebook]

Cei doi sunt pasionați de călătorii și trăiesc o poveste de dragoste pasională. Deși susțin că relația decurge cât se poate de mine, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

„Foarte bine suntem! Nu e musai de făcut nuntă! Noi ne înțelegem bine! Suntem împreună de mult timp!”,  a declarat fotomodelul, potrivit  ciao.ro.