Stiri mondene

Alexandru Arșinel s-a stins din viață cu un vis neîmplinit: ”Îmi e dor”. Ce voia să facă înainte să moară

Alexandru Arșinel s-a stins  din viață cu un vis neîmplinit
Alexandru Arșinel s-a stins din viață cu un vis neîmplinit [Sursa foto: Captură YouTube]
Într-unul dintre ultimele interviuri acordate înainte să moară, Alexandru Arșinel a dezvăluit care a fost ultima sa dorință. Iată ce planuri avea!

Alexandru Arșinel s-a stins din viață ieri, 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, după ce, în ultimele luni, a avut numeroase probleme de sănătate. Maestrul a avut o ultimă dorință pe care nu a putut să o ducă la bun sfârșit. Pentru că și-a dedicat toată viața scenei și a impresionat generații întregi, Alexandru Arșinel și-ar fi dorit să aibă parte de o încheiere oficială a carierei, dar problemele de sănătate nu i-au dat pace. 

Alexandru Arșinel s-a stins  din viață cu un vis neîmplinit
Alexandru Arșinel s-a stins din viață cu un vis neîmplinit[Sursa foto: Captură YouTube]

Potrivit informațiilor oferite în luna iunie, regretatul actor spera că va reapărea din nou pe scenă până să se stingă, spunând că îi este foarte dor de public și de zâmbetul lor. De asemenea, starul teatrului și a cinematografiei din România avea în plan și o serie de proiecte alături de Vasile Muraru, directorului Teatrului de Comedie Constantin Tănase. Din păcate, această ultimă dorință, de a urca încă o dată pe scenă, i-a fost refuzată. Marele actor a plecat cu regretul că nu a mai putut juca și cu dorința de a mai auzi încă o dată aplauzele specatorilor răsunând pe scenă.  

Citeste si: Ultimele fotografii publice cu Alexandru Arșinel în viață! Iată cum arăta regretatul actor

"Îmi e dor de scenă. Îmi e dor de public, de zâmbetul lor. Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă! Și mie mi-e dor de public, de zâmbetul lor generos, iar eu să încerc să le dau, să storc ce a mai rămas în mine", a dezvăluit Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel s-a stins  din viață cu un vis neîmplinit
Alexandru Arșinel s-a stins din viață cu un vis neîmplinit[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandru Arșinel, confesiuni emoționante în ultimul interviu

În luna decembrie a anului trecut, Alexandru Arșinel acorda primul interviu după operația suferită la inimă. Actorul era optimist și gata să revină în activitate, iar unul dintre lucrurile pe care le-a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Teo Show” a fost dorul de public pe care îl simțea și care îl măcina cel mai tare.

Alexandru Arșinel s-a stins  din viață cu un vis neîmplinit
Alexandru Arșinel s-a stins din viață cu un vis neîmplinit[Sursa foto: Captură YouTube]

Mai zăbovim cât se cuvine, aș vrea la bine și la rău să fiu actorul care vine în fața publicului său. Eu știu că poate se va spune, unii mai spun și ce nu vor că nu au preț pe piața lumii cuvintele unui actor.  Rob al succesului de-o clipă și la aplauze supus, atâta lume joacă teatru ce însemnă un actor?!", a citat Alexandru Arșinel din dramaturgul Aurel Storin în timpul interviului.

Citeste si: Alexandru Arșinel, distincție importantă! Marele actor a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”

„Condițiile din ultimii ani m-au determinat să stau puțin mai retras de o afișare mai puțin sănătoasă.De câteva zile m-am eliberat și încerc să îmi reintru în ritmul meu de muncă. M-am înțeles bine cu dl. director Vasile Muraru. Din punct de vedere al interpretării medicale am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord. Deci am avut o operație pe cord și sper că vorbind la câteva zile demonstrează că avem medici buni”,  a mai adăugat Alexandru Arșinel.