Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, momente dificile! Ce a pățit artista?!: „Mergem să vedem unde este problema”

Alexandra Ungureanu, momente dificile
Alexandra Ungureanu [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Ungureanu a dezvăluit că de câteva zile trece prin momente triste. Uite despre ce este vorba!

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Frumoasa cântăreaţă le-a bucurat sufletele fanilor săi, ani la rândul cu piesele sale. În cadrul unui interviu oferit pentru publicația click.ro, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit că nu traversează o perioadă bună în viața sa, motiv pentru care nu se poate odihni cum trebuie. Conform spuselor sale, unul dintre câinii din rasa Shih Tzu este bolnav și se plimbă prin casă toată noaptea. 

Alexandra Ungureanu, momente dificile
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022: „ Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie pentru Eurovision”

„Am cățelul bolnav, nu doarme de zece zile. Este oarbă din luna noiembrie. Este din rasa Shih Tzu și are 12 ani și jumătate. Am rămas amândouă în urmă cu somnul rău, pentru că ea se plimbă toată noaptea prin casă, probabil o deranjează ceva acum și nu îi priește, iar eu și mama mai stăm și o păzim.

Este ca și copilul meu! Cine are animal știe ce legătură se creează între el și stăpân și nu ești niciodată pregătit să te desparți de el. Acum este într-o perioadă în care se chinuie și e un lucru care te termină emoțional, mai ales când vezi că nu se simte bine. De când a avut problemele cu ochii, s-a cam terminat și se tot simte rău. Acum mergem la doctor să vedem unde este problema și să mai facem niște analize, poate descoperim cauza"
, a spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, momente dificile
Alexandra Ungureanu, momente dificile[Sursa foto: Facebook]

Alexandra Ungureanu, adevărul despre relația cu mama sa! Cum se înțeleg, de fapt, cele două?!: „Mi-am asumat acest lucru”

Alexandra Ungureanu   a participat alături de mama sa la „Asia Express 4”, însă relația dintre cele două a stârnit controverse de-a lungul edițiilor, lăsând să se înțeleagă că nu se înțeleg prea bine. În realitate, lucrurile stau altfel, iar artista a vorbit despre asta în cadrul uni podacst.

Alexandra Ungureanu, momente dificile
Alexandra Ungureanu și mama sa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra Ungureanu a ales să facă televiziune: „Mi-a fost foarte greu să ies din zona mea de confort”

  De la «Asia Express» încoace tot s-a făcut «tam-tam» pe chestia asta legată de relația mea cu maică-mea, care e una super strong, dar un pic dominatoare din partea ei și s-a comentat foarte mult că sunt singură.  Eu știam la ce mă expun când m-am băgat acolo, știam că e posibil să iasă toți demonii noștri de prin cutii și indiferent cum o dai, lumea să te judece sau să iasă prost. Mi-am asumat acest lucru. Mama mea e oricum foarte simpatică. Noi suntem atât de diferite, eu sunt fanul ei, pe bune! În același timp, eu dacă aș fi fost ca mama nu-mi trecea nimeni pe dinainte. Rupeam tot! Măcar de aș fi lăsat-o să fie managera mea când am plecat de la Onești. Așa cum ar fi știut ea, pe modelul tatălui Andrei, cred că s-ar fi întâmplat niște situații un pic mai altfel”, a povestit Alexandra Ungureanu.

Citește continuarea aici!