Lansări muzicale

Alexandra Ungureanu a lansat „Dacă n-am fi împreună”

Alexandra Ungureanu a lansat „Dacă n-am fi împreună”
Alexandra Ungureanu a lansat „Dacă n-am fi împreună” [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Ungureanu începe 2021 cu o piesă compusă de bunul ei prieten Keo. „Dacă n-am fi împreună” poate fi ascultată în articol.

Alexandra Ungureanu transpune în cea mai nouă melodie lansată sentimentele prin care trece un tânăr îndrăgostit.

Citeste si: Uzina de Dume| Ce va face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la „Bravo, ai Stil! Celebrities”?

„Pentru acel moment când știi că nu mai vrei jumătăți de măsură, ci totul sau nimic... Iubirea nu se cerșește, dar se cântă 🙂 Ador piesa asta și mă bucur să v-o pot oferi 🤍 Scrieți voi finalul poveștii- DACĂ N-AM FI ÎMPREUNĂ 😘”, a scris Alexandra Ungureanu pe rețelele de socializare.

Alexandra Ungureanu vorbește în cel mai nou single al ei despre o relație personală

Alexandra Ungureanu a dezvăluit că versurile melodiei sale sunt inspirate dintr-o poveste de dragoste reală pe care a trăit-o pe propria piele. 

„Anul acesta am decis ca muzica mea să aibă un approach mai personal și deși în general sunt o fire discretă în ceea ce privește viața mea personală, <<Dacă n-am fi împreună>> este o poveste de dragoste reală din viața mea, trăită mai demult.

Producătorii din spatele pieselor pe care urmează să le lansez sunt oameni dragi mie, prieteni alături de care povestesc și îmi place foarte mult când creionăm împreună sentimente vii. Clipul este ca o continuare a aparițiilor mele la «Bravo, ai stil!», într-o zonă fashion, rafinată, artsy. Am colaborat din nou cu Isabella Szanto care are o viziune specială, cinematografică, ce pe mine mă reprezintă foarte mult”
, a spus Alexandra Ungureanu.