Stiri mondene

Alexandra, primele declarații după despărțirea de Sebastian Chitoșcă : ”Din respect pentru cei 7 ani petrecuți împreună...”

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, primele declarații după despărțire
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, primele declarații după despărțire [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Chitoșcă a vorbit pentru prima dată după despărțirea de fostul concurent de la ”Survivor România”. Uite ce dezvăluiri a făcut soția fotbalistului!

După ce și-a dezactivat contul de Instagram pentru câteva săptămâni bune, soția lui Sebastian Chitoșcă a revenit în mediul online. Reamintim că după despărțire, tânăra a șters toate pozele cu fostul concurent de la ”Survivor România”. Mai mult, internauții au observat și un detaliu de-a dreptul uluitor, se pare că tânăra și-a schimbat numele de familie. Dacă înainte apărea cu numele de Alexandra Chitoșcă, acum apare ca fiind Alexandra Tudor, revenit la numele ei dinainte să fie mireasă.

Dacă până acum, soția lui Sebastian Chitoșcă a evitat să răspundă întrebărilor referitoare la despărțire, se pare că aceasta a decis să lămurească anumite aspecte. Mai exact, Alexandra a dezvăluit la InstaStory motivul pentru care nu vorbește despre scandalul despărțirii.Totodată, soția fostului concurent de la ”Survivor România” a luat decizia de a păstra tăcere totală nu doar pe rețelele sociale.

„Hei! Majoritatea întrebărilor sunt despre acest subiect.  Din respect pentru cei 7 ani petrecuți împreună, eu nu voi vorbi nimic în mediul online”,  este răspunsul Alexandrei Chitoșcă.

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, primele declarații după despărțire
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, primele declarații după despărțire[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Chitoșcă, felicitată pentru că s-a separat de fostul concurent de la ”Survivor România

Ultima perioadă pentru Sebastian Chitoșcă a fost extrem de dificilă. După ce s-a întors de la Survivor România, sportivul s-a confruntat cu diferite probleme! Mai exact, Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soția lui, la puțin timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, unde a stat timp de 6 luni. Fostul concurent de la ”Survivor România” și Alexandra erau căsătoriți de șapte ani, motiv pentru care nu se aștepta nimeni ca cei doi să-și spună ”ADIO”. Recent, a primit mesaje din partea urmăritorilor săi, felicitând-o pentru decizia pe care a luat-o.

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, primele declarații după despărțire
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, primele declarații după despărțire[Sursa foto: Instagram]

”Felicitări pentru curajul de a lua această decizie! Eu am trecut printr-o căsnicie care nu mai avea niciun viitor și te înțeleg perfect,iar dacă este adevărat ca te bătea cu atât mai bine că ai luat această decizie! Comportamentul lui de la Survivor a lăsat mult de dorit...Să   nu pui la suflet răutățile din online,pentru că e plină lumea de frustrați care cred ei că știu ce e mai bine pentru alții✌️. Iți doresc mult succes și putere să îți construiești o viață așa cum îți dorești!🤗😘”,   este unul dintre comentariile de la fotografia Alexandrei. Citește continuarea aici.