Stiri mondene

Antonia, prima reacție după ce a fost cerută de soție de Alex Velea: „A fost odată o fetiță care visa...”

Antonia, prima reacție după ce a fost cerută de soție de Alex Velea: „A fost odată o fetiță care visa...”
După ce ieri a fost cerută de soție, Antonia a scris câteva rânduri emoționante pe conturile ei de socializare. Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Alex Velea?! 4

Antonia este în culmea fericirii. Frumoasa artistă care are o relație de opt ani cu Alex Velea, tocmai a fost cerută de soție. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în care nu a crezut mai nimeni la început, însă au fost luați în serios în momentul în care artista a anunțat că este însărcinată cu Domonic. Tot atunci, Alex Velea și Antonia și-au oficializat relația de iubire. 

Ambii au venit din relații eșuate, așa cum a declarat Alex Velea, ba mai mult, Antonia a avut mari probleme cu fostul soț cu care s-a aflat ani buni în proces de divorț. Acesta a fost și motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu au putut face nuntă până acum. Însă anul trecut artista și-a încheiat socotelile cu fostul soț și pregătirile de nuntă pot începe... mai ales că acum a venit și inelul de logodnă. 

Cum a reacționat Antonia când a primit inelul de logodnă de la Alex Velea 

Vestea cererii în căsătorie a venit ieri, de la Alex Velea care i-a anunțat pe fanii săi că Antonia i-a spus cel mai important „Da”. Emoționată peste măsură, Antonia nu a oferit ieri nicio declarație referitoare la fericitul eveniment, însă astăzi a scris câteva rânduri cu adevărat emoționante. 

Antonia, prima reacție după ce a fost cerută de soție de Alex Velea: „A fost odată o fetiță care visa...”

„A fost odată o fetiță care visa la un mic castel alb, un prinț, râsele copiilor care umpleau castelul și un unicorn în curte... (ok, deci chestia cu unicornul nu s-a împlinit), dar pe restul le-au făcut și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți! 🤍🦄 Te ador, Alex Velea”, a scris Antonia pe Instagram, alături de fotografia cu inelul de logodnă. 

Postarea a adunat peste 25.000 de reacții în 30 de minute și o mulțime de comentarii din partea colegilor din industrie, dar și din partea fanilor care s-au bucurat la aflarea veștii că Antonia și Alex Velea își vor uni destinele în sfârșit.