Lansări muzicale

Shondy a lansat videoclipul piesei „Nu te mai aud”, în colaborare cu Alex Velea

Shody a lansat videoclipul piesei „Nu te mai aud”, în colaborare cu Alex Velea
Shondy și Alex Velea și-au unit vocile superbe și au lansat „Nu te mai aud”, prima lor piesă în această formulă. Uite cum sună!

Se pare că seria colaborărilor continuă! Shondy a revenit în fața fanilor cu o nouă melodie însoțită de un videoclip. Piesa se numește „Nu te mai aud” și este realizată în colaborare cu Alex Velea. Hitul „Nu te mai aud” este preluat și se va difuza în peste zece țări. Shody a lansat videoclipul piesei „Nu te mai aud”, în colaborare cu Alex VeleaFanii au ascultat deja piesa lansată de cei doi artiști și sunt încântați de rezultat, așa cum arată și comentariile pe de YouTube.  „Bravo! Piesă bună.”, „Super piesa”, „Shondy are o voce superbă” Mult succes”, sunt câteva din reacțiile internauților.

Cine este Shondy

Shondy, artista care a lansat piesa „ Nu te mai aud”,  în colaborare cu Alex Velea, este noua stea din industria muzicală. Tânăra, înzestrată cu o voce foarte bună și apreciată de public, cochetează cu muzica de mulți ani și drept dovadă stau și alte piese lansate pe Youtube, în urmă cu câțiva ani.