Stiri mondene

Alex Parker, primele declarații despre despărțirea de Alexandra Stan! În ce relații au rămas cei doi: „Suntem fiecare pe cont propriu”

Alex Parker, primele declarații despre despărțirea de Alexandra Stan
Alex Parker, primele declarații despre despărțirea de Alexandra Stan [Sursa foto: Instagram]
Este oficial! Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit. Artistul a făcut primele declarații despre separarea de vedetă!

La scurt timp după ce a confirmat divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Parker, un tânăr producător muzical care se bucură de un succes răsunător. Cei doi au cântat împreună piesa „Home Alone”, pretext pentru care au avut ocazia să petreacă mai mult timp împreună. După doar câteva luni de relație, Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit.

Alex Parker, primele declarații despre despărțirea de Alexandra Stan
Alex Parker, primele declarații despre despărțirea de Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu oferit pentru click.ro, Alex Parker a vorbit despre despărțirea de Alexandra Stan. Deși nu mai sunt împreună, artistul spune că a rămas în relații foarte bune cu Alexandra Stan 

Citeste si: Alexandra Stan, noi declarații despre divorțul de Emanuel Necatu! Cum au reacționat părinții la vestea despărțirii: „M-au susținut mereu”

„Nu mai suntem împreună, dar suntem foarte buni prieteni”.  Da, da, ați citit foarte bine. Noi suntem prieteni de mulți ani și cu ocazia single-ului nostru, “Home Alone”, am stat destul de mult în studio, am petrecut și mult timp împreună, extra, și suntem acum fiecare pe cont propriu, în studiouri diferite”, a declarat Alex Parker. 

Alex Parker, primele declarații despre despărțirea de Alexandra Stan
Alex Parker, primele declarații despre despărțirea de Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

Cum a reușit Alexandra Stan să treacă peste despărțirea de fostul soț, Emanuel Necatu?!

În cadrul unui interviu oferit recent, Alexandra Stan a povestit că nu i-a fost ușor, însă a avut de învățat din această experiență. Artista nu regretă că s-a căsătorit, însă consideră că s-a grăbit în această privință. Vedeta a  declarat că a reușit să treacă peste despărțire cu foarte multă răbdare, iar pe viitor să nu mai repete aceleași greșeli pe care le-a făcut de-a lungul timpului. 

Citeste si: „Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify: „Muzica mea nu are granițe”

Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a spus Alexandra Stan.

Citește continuarea aici!