Stiri mondene

Alex Leonte, motivul pentru care nu se afișează cu noua lui iubită: ”Ne asumăm amândoi acest lucru”

Alex Leonte, motivul pentru care nu se afișează cu noua lui iubită
Alex Leonte
Motivul pentru care Alex Leonte și iubita lui, Manuela Lupașcu, nu s-au afișat în mod public împreună. Ce spune nepotul lui Nea Marin?

De câteva luni, s-a zvonit în presă că nepotul lui Nea Marin, Alex Leonte, și-ar fi refăcut viața amoroasă, în urma despărțirii răsunătoare de fosta iubită, Theo Rose. Discret din fire, tânărul a decis acum să ofere detalii neștiute despre noua poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Manuela Lupașcu, o cunoscută creatoare de conținut, pe nișa de lifestyle, fashion, beauty și călătorii. Fostul iubit al lui Theo Rose a explicat că relația este una asumată, însă nu-și dorește s-o expună public.

„N-am ascuns niciodată faptul că ne-am găsit. Nu e niciun fel de problemă. Ne asumăm amândoi, doar că vrem să ținem relația discretă. Nu mai vreau să fie în lumina reflectoarelor și atât de multă atenție asupra noastră. Avem aproape 7 luni”, a spus Alex Leonte, la Antena Stars.

Motivul pentru care Alex Leonte și iubita lui, Manuela Lupașcu nu s-au afișat în mod public împreună.
Alex Leonte

Cum s-au cunoscut Alex Leonte și Manuela Lupașcu: ” Ne-am reîntâlnit după ani și ani”

Cei doi sunt împreună de 7 luni și au o relație cu totul specială, după cum a subliniat chiar Alex Leonte. Fostul iubit al lui Theo Rose a spus că se știau de mai mulți ani, de când erau în școala generală, iar pasiunea pentru înot i-a unit în acea perioadă. Nepotul lui Nea Marin consideră că nimic nu este întâmplător, ba chiar, poate fi mâna sorții! Și semn că totul merge ca pe roate, Paștele îl vor petrece împreună, în familie! 

Motivul pentru care Alex Leonte și iubita lui, Manuela Lupașcu nu s-au afișat în mod public împreună.
Manuela Lupașcu

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și se iubește cu actorul Anghel Damian. Primele declarații: „Alex știa de existența lui Anghel”

„Suntem fericiți, ne merge foarte bine. Asta e important. Ne-am reîntâlnit după ani și ani. Ne știam, dar nu am păstrat legătura. Ne știam de prin școala generală. Am făcut înot împreună. Noi suntem sportivi de performanță. Am făcut înot și ne-am regăsit după mai mult timp. Ne-am cunoscut deja familiile, suntem ok, ne simțim bine cu ceilalți. Este o relație închegată”,  a mai spus Alex Leonte.

Motivul pentru care Alex Leonte și iubita lui, Manuela Lupașcu nu s-au afișat în mod public împreună.
Manuela Lupașcu

Cum a cucerit-o Alex Leonte pe Manuela Lupașcu

Alex Leonte a recunoscut că partenera sa s-a lăsat mai greu la început, însă nu s-a lăsat până nu a cucerit-o. 

Citește și: Theo Rose, declarații sincere despre despărțirea de Alex Leonte: „Am trecut prin faze dureroase”

“Prima oară a fost reticentă și a trebuit să mă rog puțin de ea până am ieșit la o cafea, dar, ulterior, ușor, ușor. Asta mi-a plăcut, că s-a lăsat puțin mai greu, că dacă era din prima, nu mai era. Nu știu dacă am reușit sau ne-am propus neapărat, pur și simplu au fost discreți. Nu ne-am propus și nu a fost nicio problemă, nu ne ascundem, pur și simplu preferăm să păstrăm momentele noastre pentru noi.”, a mai spus Alex Leonte.