Lansări muzicale

Alessiah a lansat piesa „Nostalgia”

Alessiah a lansat piesa „Nostalgia”
Alessiah a lansat o piesă nouă, intitulată „Nostalgia”. Uite cum sună și cum arată videoclipul!

Versurile piesei "Nostalgia" au fost scrise de Alessiah, iar de compoziție și producție s-a ocupat Ionuț Catană. În ceea ce privește videoclipul piesei „Nostalgia”, acesta a fost realizat de Ionuț Trandafir, avându-l drept DOP pe Alexandru Mureșan. Dinamic, colorat, și cu vibe de anii 80, clipul surprinde esența cântecului.  

Alessiah a lansat piesa „Nostalgia”
Alessiah a lansat piesa „Nostalgia”[Sursa foto: Captură YouTube]

„<< Nostalgia >> este o piesă foarte specială pentru mine, întrucât reprezintă o continuare a mesajului transmis în piesa <<I Know>>, lansată în 2020.

Însă, de data aceasta, textul are o esență mult mai echilibrată și o abordare mai matură. Inspirația pentru acest cântec este atât piesa <<I Know>>, cât și momentul prezent. Este vorba despre efectul de back in time, prezentul este de fapt proiecția nostalgiei pe care o vom simți în viitor, când ne vom uita înapoi la momentele pe care le trăim acum. Când am scris versurile acestei piese, am realizat că ceea ce mă măcina când am scris <<I Know>>, a fost rezolvat prin răbdare, consecvență, și multă muncă.
Pentru mine, piesa <<Nostalgia>> este definită de echilibru și reprezintă un milestone pentru mine, în care am putut să fac o comparație între trecut și prezent și să mă simt mândră de toate realizările mele de până acum"
, a declarat Alessiah.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează.

Tânăra artistă  și-a început carieră prin lansarea single-ului „Sunday“.

Videoclip: Alessiah- Nostalgia