Stiri

Albumul ”Sour”al cântăreţei Olivia Rodrigo a revenit pe primul loc în topul american al albumelor

Albumul ”Sour”al cântăreţei Olivia Rodrigo a revenit pe primul loc în topul american al albumelor
Albumul ”Sour”al cântăreţei Olivia Rodrigo a revenit pe primul loc în topul american al albumelor [Sursa foto: Captură YouTube]
Cântăreața și actrița Olivia Rodrigo a revenit în fruntea Billboard 200 cu albumul „Sour”. Câte vânzări a avut LP-ul?!

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor și single-urilor. După ce a fost vândut în SUA în 133.000 de unităţi, o creştere cu 133%, Olivia Rodrigo a revenit în fruntea Billboard 200 cu albumul „Sour”, lansat pe 20 august. 

De asemenea, LP-ul artistei a fost vândut în 76.000

de copii vinil, fiind a doua cea mai bună săptămână pentru un album în acest format de la începutul contorizării electronice a acestor vânzări de către MRC Data, în 1991.

Albumul Sour- Olivia Rodrigo

Cu 81.000 de unităţi, rapperul Trippie Redd a obţinut a şasea prezenţă consecutiv în top 5, după ce albumul „Trip at Knight” a debutat pe locul al doilea.

Album: Trippie Redd- Trip at Knight 

După relansarea albumului în variantă deluxe cu nouă piese în plus, „SoulFly” al rapperului Rod Wave a urcat 35 de poziţii în clasament, motiv pentru care s-a clasat pe poziția a treia. În ultima săptămână, LP-ul a fost vândut în 62.000 de unităţi.

Album: Rod Wave- SoulFly 

Top 10 al Billboard 200  este completat de cântăreaţa rap Doja Cat şi „Planet Her”, Lorde, „Solar Power”, Billie Eilish cu „Happier Than Ever”, The Kid LAROI cu „F*ck Love”, Tomorrow X Together cu „The Chaos Chapter: Freeze”, Morgan Wallen cu „Dangerous: The Double Album” şi de Aaliyah cu „One In a Million” (1996), relansat.