Stiri

Albumul lui Ed Sheeran, ”Equals”, pe primul loc în fruntea Billboard 200

Albumul lui Ed Sheeran, ”Equals”, pe primul loc în fruntea Billboard 200
Albumul lui Ed Sheeran, ”Equals”, pe primul loc în fruntea Billboard 200 [Sursa foto: Captură YouTube]
”Equals” al artistului Ed Sheeran s-a clasat pe primul loc în topul albumelor Billboard 200. Avem detalii în articol!

Potrivit MRC Data, albumul a fost vândut în SUA în 118.000 de unităţi, în săptămâna încheiată pe 4 noiembrie. În ceea ce privește piesele LP-ul „Equals”, acestea au fost accesate online de 61,69 de milioane de ori. Nu este pentru prima dată când artistul britanic conduce clasamentul american al albumelor, acesta a ocupat prima poziție cu „No. 6 Collaborations Project” (în 2019), „÷” (2017) şi „x” (2014).  

Album- „ Equals

Pe a doua poziție în clasamentul Billboard 200  a debutat artistul canadian Drake cu „Certified Lover Boy”, care şi-a menţinut poziţia după ce a fost vândut în 67.000 de unităţi vândute în a noua săptămână de la debut. Materialul a petrecut cinci săptămâni pe primul loc până în momentul actual!

Album- „Certified Lover Boy” 

Cântăreţul country Morgan Wallen şi „Dangerous: The Double Album”  a coborât un loc în clasamentul Billboard 200, până pe trei, în 42.000 de unităţi în a 43-a săptămână de la debut. 

Top 10 este completat de Doja Cat şi „Planet Her”, Something for the Hotties” al cântăreţei rap Megan Thee Stallion, Olivia Rodrigo cu „Sour”, YoungBoy Never Broke Again cu „Sincerely, Kentrell”, Lil Nas X cu „Montero”, The Kid LAROI cu „F*ck Love” şi de Moneybagg Yo cu „A Gangsta’s Pain”.