Stiri

Albumul lui Drake, ”Certified Lover Boy”, a revenit pe primul loc în fruntea Billboard 200

Albumul lui Drake, ”Certified Lover Boy”, a revenit pe primul loc în fruntea Billboard 200
Albumul lui Drake, ”Certified Lover Boy”, a revenit pe primul loc în fruntea Billboard 200
”Certified Lover Boy” al artistul Drake s-a clasat, pentru a patra săptămână neconsecutiv, pe primul loc în topul american al albumelor Billboard 200. Avem detalii în articol!

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor şi activitatea online. ”Certified Lover Boy” a revenit pe primul loc în topul american al albumelor, Billboard 200, poziţie pe care o ocupă pentru a patra săptămână neconsecutiv. Potrivit MRC Data, LP-ul a fost vândut în SUA în 94.000 de unităţi, în săptămâna încheiată pe 14 octombrie.

În ultima săptămână, piesele de pe ”Certified Lover Boy” au fost accesate online de 125,7 milioane de ori.

Album- „Certified Lover Boy” 

Pe a doua poziție în clasamentul Billboard 200 a debutat rapperul american Don Toliver cu „Life of a Don” care și-a menținut poziția după ce a fost vândut în 68.000 de unităţi. Din primele informații, materialul a ajuns în martie anul trecut pe poziţia a şaptea cu debutul „Heaven or Hell”. 

Album- „Life of a Don” 

După ce albumul a fost vândut în 51.000 de unităţi în a treia săptămână de la lansare, YoungBoy Never Broke Again şi „Sincerely, Kentrell” au urcat un loc, până pe trei.

Album- Sincerely, Kentrell 

Top 10 este completat de Meek Mill şi „Expensive Pain”, Olivia Rodrigo cu „Sour”, Lil Nas X cu „Montero”, Doja Cat cu „Planet Her”, Morgan Wallen cu „Dangerous: The Double Album”, Kanye West cu „Donda” şi de The Kid LAROI cu „F*ck Love”.