Stiri mondene

Adevărul despre operațiile estetice ale Loredanei Groza. Tatăl artistei susține că fiica lui nu apelat la ajutorul medicilor esteticieni: ”Unele femei sunt invidioase. Ea așa are constituția fizică”

Adevărul despre operațiile estetice ale Loredanei Groza. Tatăl artistei susține că fiica lui nu apelat la ajutorul medicilor esteticieni: ”Unele femei sunt invidioase. Ea așa are constituția fizică”
Vasile Groza a făcut lumină în acest caz și a dat toate explicațiile necesare pentru a le închide gura răutăcioșilor. Tatăl Loredanei Groza susține că frumusețea fiicei sale nu se datorează medicului estetician.

Loredana Groza a fost deseori criticată pentru modul în care arăta înainte și după operațiile estetice. La cei 52 de ani ai săi, „Madonna de România” neagă faptul că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită. Cu toate că schimbarea este mai mult decât evidentă, cântăreața a ocolit mereu răspunsul la întrebarea legată de operațiile estetice. Ea a lăsat mai degrabă de înțeles că nu are operații, aspect întărit de către tatăl ei, Vasile Groza.

Adevărul despre operațiile estetice ale Loredanei Groza
Loredana Groza

Întrebat despre aspectul fizic al fiicei sale, Vasile Groza a declarat că artista are un trup de invidiat, 100% natural. Bărbatul a continuat prin a spune că fiica sa are tot ce îi trebuie pentru a fi apreciată, iar „unele femei sunt invidioase” pe ea.

Citește și: Loredana Groza s-ar fi despărțit de soțul ei, Andrei Boncea, cu care a format un mariaj de 25 de ani. Declarațiile neșteptate făcute de tatăl artistei: ”Nici pe ea nu o interesează”

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu.

Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui” a spus Vasile Groza pentru Cancan.ro.

Vasile și Loredana Groza
Vasile și Loredana Groza

Citește și: Loredana Groza, alături de actorul american Mickey Rourke: ”M-am îndrăgostit când l-am văzut”. Cei doi joacă împreună în producția „21 de rubini”

Loredana Groza, secretul unei siluete de invidiat. Ce consumă artista pentru a se menține în formă

Deși are 52 de ani, Loredana Groza  are o siluetă perfectă, fiind invidiată de majoritatea fetelor. Pentru frumoasa artistă vârsta este doar o cifră, iar asta se poate observa cu ochiul liber în postările pe care le face în mediul online. Vedeta a dezvăluit că pentru a se menține în formă are extrem de mare grijă la ce mănâncă și a renunțat, desigur, la o serie de alimente cu foarte multe calorii. Nici sportul nu lipsește din viața cântăreței. 

Adevărul despre operațiile estetice ale Loredanei Groza
Loredana Groza

„Trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice. Și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect. Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă”, a spus artista.