Stiri mondene

Adelina de la Survivor România a ajuns în România. Primele declarații: „Ce s-a întâmplat la Survivor a fost...”

Adelina de la Survivor România a ajuns în România. Primele declarații
Adelina Damian de la Survivor România a ajuns în țară în urmă cu câteva ore. Primele declarații și imagini de la aeroport.

Adelina de la Războinici a fost nominalizată spre eliminare săptămâna trecută, iar în seara aceasta a ajuns acasă. Războinica s-a întors foarte bucuroasă de la Survivor și chiar a spus că experiența din junglă i-a dat multe lecții minunate. 

Adelina de la Survivor România a ajuns în România. Primele declarații

„Adelina s-a întors foarte fericită, foarte recunoscătoare, cu un vibe din ăsta de vreau să vă zic tuturor să vă bucurați, să nu vă mai plângeți, aveți tot ce vă trebuie ca să fiți fericiți. Eu am mai mult decât î,mi trebuie ca să fiu fericită. Ce s-a întâmplat la Survivor a fost super pe plus. Eu nu eram o sportivă. Eu nu știam să înot. După ce am sărit prima oară de la înălțime am zis că pot să fac orice. Curajul l-am găsit în mine, dar știam că nu am cum să fac fițe. Suntem la Survivor, aveam o echipă care se uita la mine, care își dorea să câștigăm cu toții și am zis „fie ce-o fi”, trebuie să o fac, nu am cale de întors, trebuie să o fac acum”, a declarat Adelina Damian. 

Care a fost cel mai mare câștig al Adelinei de la Survivor România 

Fiecare concurent care trăiește experiența Survivor spune că se întoarce din junglă mult mai pozitiv și recunoscător pentru viața sa. Este și cazul Adelinei care spune că a în Republica Dominicană nu a simțit deloc lipsa telefonului, accesoriu care pentru unii oameni este o extensie a mâinii. 

Adelina de la Survivor România a ajuns în România. Primele declarații

„Perioada asta în care nu am avut telefon... nu mi-a fost deloc dor de telefon, nu am avut nevoie deloc de el, m-am bucurat de liniște, licurici, păsărele, asta a fost cel mai mare câștig. Un alt câștig a fost să-l cunosc pe Domnul Dan, care este un om extraordinar și care a ridicat standardele, el este într-adevăr o inspirație. De a-mi învinge temerile, de a încerca lucruri pe care ziceam că nu o să le fac. Eram acasă din canapea și comentam și trei zile m-am împiedicat de fiecare dată la final”, a mai declarat Adelina. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)