Stiri mondene

Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de recompensă

Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de recompensă
Războinicii au întors scorul fabulos pe finalul jocului cu Faimoșii și se vor bucura de o seară de film.

Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de recompensă cu scorul de 10 la 6. Concurenții au întors scorul fabulos, Marius și Maria fiind Războinicii care au adus câte patru puncte de fiecare. Traseul s-a desfășurat pe apă și recompensa constă într-o seară de film. 

Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de recompensă

Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut recompensa de la Survivor România

Ștefan: „Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat astăzi, sunt frustrat, nervos. Nu sunt genul care să caute scuze, dacă făceam ceva se întâmpla altfel. Nu, astăzi am fost pușcăria pușcăriilor. M-a rupt traseul. Îmi cer scuze pentru colegii meu. Eu le-am dat biletele la film Războinicilor. Nu am cuvinte pentru halul în care m-am prezentat la joc”

Zanni: Eu nu m-am relaxat, la fiecare m-am ridicat în picioare, am țipat. Ne-am dat toată energia, ca în vremurile bune. Nu știu ce s-a întâmplat. Poate că trebuia să intru și eu de mai multe ori pe traseu. Trebuie să ne calmăm și să învățăm din greșeli. 

Elena: Mi-ar fi plăcut să câștigăm și să începem săptămâna cu o victorie. Am observat la Războinici că atunci când au pierdut primele puncte și-au dat seama ce ar trebui să facă pentru că ulterior s-au perfecționat. Acesta este motivul. 

Războinicii, primele declarații după ce au câștigat jocul de recompensă

Maria: Fiecare și-a dat seama de final destul de bine. A fost o chestie și de ghinion și de noroc. e-am prins și mai bine de el pe parcurs, ne-a plăcut că am adus ultimul punct și abia aștept să mă bucur de această recompensă. 

Marius: Am comunicat foarte mult. Am rămas doar patru și în patru e mult mai ușor să comunici. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să fim uniți. Ne-am prins mai târziu de final, dar ne-am prins. Traseul, foarte frumos, cred că cel mai frumos de pe mare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)