Stiri mondene

Adele, prima apariție televizată după ce a slăbit 44 de kilograme

Adele
Adele [Sursa foto: Captură YouTube]
Adele, artista în vârstă de 32 de ani și-a impresionat fanii care au văzut-o în prima apariție televizată de când a slăbit drastic.

Adele s-a afișat într-un material video care promovează show-ul Saturday Night Live din acest weekend. Artista a vrut să scoată în evidență faptul că acum are o talie de invidiat, așa că a purtat o rochie mulată. Adele va fi prezentatoarea show-ul Saturday Night Live și va fi pentru prima dată când își va afișa talia de viespe la televizor.

Adele a indicat printr-un videoclip postat pe Instagram și faptul că este foarte posibil să cânte la urma urmei, fapt care le-ar umple inima de bucurie fanilor.

Adele
Adele[Sursa foto: Instagram]

O certitudine este faptul că artista Gabriella Wilson, cunoscută sub numele de H.E.R și câștigătoare a două premii Grammy, va interpreta cel mai nou single al său, intitulat "Damage".

Adele a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult 

Adele a slăbit miraculos în ultimii ani și le-a dezvăluit fanilor și care a fost rețeta minune: dieta Sirtfood. Vedeta a declarat că prin intermediul unui plan de nutriție a reușit să-și descopere „gena slabă”, adică acea genă care contribuie la reglarea nivelului de insulină din organism.

Adele
Adele[Sursa foto: Instagram]

Dieta Sirtfood permite consumul de alimente bogate în sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Cu alte cuvinte, pe parcusul procesului de slăbire, Adele a consumat gustări care au conținut fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă), dar și măsline, capere și turmeric, adică alimente cu un conținut crescut de sirtuină.