Stiri mondene

Adela Popescu, o nouă imagine cu burtica de gravidă la vedere! Sarcina vedetei a ajuns la 30 de săptămâni: „Lucrurile decurg așa”

Adela Popescu, o nouă imagine cu burtica de gravidă la vedere! Sarcina vedetei a ajuns la 30 de săptămâni
Adela Popescu și-a anunțat fanii că este în cea de-a 30-a săptămână de sarcină, iar în curând își va ține bebelușul în brațe. Uite cum arată soția lui Radu Vâlcan!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, dovadă fiind aparițiile lor. Fanii îi apreciează pentru echilibrul pe care l-au menținut pe tot parcursul relației. Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să devină părinți pentru a treia oară și mai este foarte puțin până îl vor cunoaște pe noul membru al familiei. Recent, prezentatoarea TV le-a dezvăluit fanilor din mediul online că este în cea de-a 30-a săptămână de sarcină. Mai mult, Adela Popescu le-a mărturisit cum se descură în etapa aceasta. În aceste momente, celebra actriță și partenerul ei de viață se ocupă de amenajarea camerei micuțului, dar și de activități ce țin de orgaizarea familiei. De asemenea, soția lui Radu Vâlcan a făcut și o serie de confesiuni cu privire la cei doi copii. Adela Popescu, însărcinată în 30 de săptămâni 

„Și… am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă „problemele” organizatorice gen pătuț, maternitate, cădiță, alte gânduri mă consumă acum. Amândoi sunt într-o perioadă în care își doresc să facă totul cu mama, și dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții.  Fie că e vorba de mers la baie, vreun coșmar sau pur și simplu reasigurarea că sunt în siguranță.

Momentan lucrurile decurg așa: după băiță eu rămân cu Alexandru în dormitor și începe „momentul nostru” pe care amândoi îl iubim. Povestim de peste zi, facem confidențe, citim și într-un final, adoarme. Din fericire tot procesul nu durează foarte mult.   În tot acest timp Andrei stă cu Radu jos și se uită împreună la desene (a fost singura soluție să îl oprim să nu vină peste mine și Alexandru). După ce fratele mai mare adoarme îl preiau pe Andrei în dormitorul nostru unde povestim, ne mângâiem și într-un final adoarme și el.   Îl mutăm lângă Alexandru în camera lor și dorm împreună până dimineața, desigur, cu unele seri în care se mai trezesc”, a povestit vedeta.

Adela Popescu își dorește să nască natural

În continuare, Adela Popescu a dezvăluit că va naște la mijlocul lunii iulie. Soția lui Radu Vâlcan a precizat că își dorește să nască natural. Mai mult, Adela Popescu ține cont de sănătatea bebelușului, iar dacă nu se va putea acest lucru, vedeta nu se va opune.  „Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil”,  a spus Adela Popescu.