Lansări muzicale

Adda lansează „Tramaviul 23”, piesă de pe albumul „Fata din diamant”

Adda lansează „Tramaviul 23”, piesă de pe albumul „Fata din diamant”
Adda lansează „Tramaviul 23”, piesă de pe albumul „Fata din diamant” [Sursa foto: Facebook]
Adda lansează azi „Tramaviul 23” și a scos la iveală o serie de imagini de la pregătirile pentru folmnarea videoclipului piesei.

Odată cu lansarea noii piese Adda a lansat și un vlog în care le-a dezvăluit fanilor din mediul online că de acum va fi mult mai aproape de ei și le va arăta care este drumul unei piese la scriere până la lansare. Artista a dezvăluit în online că astăzi lansează „Tramvaiul 23”, piesă de pe albumul care se va intitula „Fata din diamant”. Artista a vorbit despre piesă în cel de-al doilea vlog al ei și a explicat ce semnifică această piesă pentru ea.

„Povestea a început în 2017 când am compus piesa și la finalul lui 2019, de Revelion, când am cântat la Deva, ne-am luat o parte din set up-ul de studio și am început să o producem. Piesa este una dintre preferatele mele pentru că are și ritm, are și vibe `Tramvaiul 23`”, a declarat Adda. 

Adda le-a arătat fanilor imagini de la filmările clipului 

Adda le-a promis fanilor ei că îi va ține la curent cu toată activitatea ei, așa că a filmat un vlog în timpul pregătirilor pentru cel mai nou videoclip. Artista le-a arătat fanilor toate secretele din spatele filmării unui videclip așa. Cu această ocazie, fanii au ocazia să vadă și primele imagini de la videoclipul care se va lansa astăzi, 23 martie.

Adda lansează „Tramaviul 23”, piesă de pe albumul „Fata din diamant”
Adda lansează „Tramaviul 23”, piesă de pe albumul „Fata din diamant”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Pe albumul ăsta vreau să fac lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată, drept urmare, în primele două clipuri o să zbor și trebuie o locație spectaculoasă. Tramvaiul 23 este o stare de femeie îndrăgostită”, declară Adda.