Stiri mondene

Adda a împlinit 29 de ani! Mesajul postat de ziua ei: „Mă simt ca la 19”

Adda a împlinit 29 de ani
Adda a împlinit 29 de ani [Sursa foto: Instagram]
Cântăreața Adda împlinește astăzi frumoasa vârstă de 29 de ani și a împărtășit cu fanii ei câteva gânduri, dar și o fotografie spectaculoasă.

Adda este cunoscută pentru baladele care impulsionează mii de fani în cele mai grele momente ale vieții sale. Adda își scrie singură piesele și de câțiva ani și-a făcut propria casă de producții care se numește chiar „Baladda Records”.

Adda a împlinit 29 de ani azi, 3 martie, și a postat un mesaj prin care le transmite fanilor bucuria ei pentru faptul că este născută chiar la începutul primăverii.

„Sunt nascuta la inceputul primaverii,cand vremea e schimbatoare.In fiecare an,de ziua mea,imi doresc soare.Multumesc, cerule ca si astazi esti senin! Happy 29! Desi, fie vorba intre noi, eu ma simt ca la 19!”, a scris Adda pe contul ei de Instagram. 

Adda a împlinit 29 de ani
Adda a împlinit 29 de ani[Sursa foto: Instagram]

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea au participat la Asia Express

Adda și Cătălin Rizea au participat la Asia Express, devenind unul dintre cele mai controversate cupluri. Condițiile grele de trai și competiția a făcut-o pe artistă să scoată tot ce e mai rău din ea punând-o într-o lumină nepotrivită și dând de înțeles că la familia ei în casă cântă găina, nu cocoșul. Fanii au observat cât de des se certau Adda și Cătălin și au judecat-o pentru comportamentul ei. Însă artista spune că doar competiția este de vină. 

„Din mine, nu din noi. Eu oricum sunt nebună, sunt nebună în general, eu am spus asta. Și când mă enervez fac urât. Emisiunea asta scoate ce-i mai rău. Oricum, noi am fost debusolați total de la început, ne-a luat ca o avalanșă prin surprindere. Una e să te uiți la emisiune, alta e să mergi acolo. Ne-am adaptat foarte greu”, a spus Adda într-un interviu. 

În plus, Cătălin a fost compătimit de fanii din online și a primit mai multe mesaje în care i se recomanda să se despartă de ea. 

„Îmi scriu oamenii ca și cum aș fi o victimă în relația asta. Mai au să facă o petiție, `Salvați-l pe Cătălin`”,   a spus soțul Addei, mărturisind că el știa cum e soția lui, că lucrurile nu sunt chiar așa și că au o relație fericită.