Stiri mondene

Adda împlinește 30 de ani! Cum își petrece artista ziua de naștere?!: „Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă”

Adda împlinește 30 de ani! Cum își petrece artista ziua de naștere?!: „Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă”
Astăzi este o zi foarte importantă pentru Adda. Artista împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani.

Este motiv de sărbătoare în familia cântăreței Adda! Soția lui Cătălin Rizea împlinește frumoasa vârstă de 30 ani. Încă de la primele ore ale dimineții, artista a fost asaltată de mesaje de la marea comunitate de care se bucură în mediul online. În urmă cu câteva momente, artista a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale, spunând că tot ce își dorește este să fie sănătoasă și să se bucure de toate momentele frumoase alături de familia sa.

Adda împlinește 30 de ani
Adda împlinește 30 de ani[Sursa foto: Facebook]

„Asta-s eu, la 30 de ani. Fără make up, ciufulită, doar cu bucurie. Binecuvântată cu cel mai superb copil, cel mai iubitor soț, cei mai nebuni câini, familia aproape, muzica ce-mi curge prin vene și cu voi, care-mi sunteți alături. Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă, ca sa pot iubi din tot sufletul, o viață întreagă, cele enumerate mai sus!”, a scris Adda.  

Atât prietenii, cât și colegii de breaslă nu au ezitat și i-au transmis câte un gând frumos cu ocazia zilei sale de naștere. 

„La mulți ani, suflet drag! Ești foarte bine și vei fi și mai bine”, a scris Elena Gheorghe în secțiunea de comentarii.

Citeste si: Adda, despre influencerii de pe rețelele sociale! Ce mesaj le-a transmis artista: „Trebuie să fii foarte nemulțumit de tine, ca să-ți editezi pozele obsesiv”

„La cât mai mulți ani, așa cum i-ai descris tu aici”, este urarea făcută de Ami.

Adda se retrage din spațiul public

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar faptul că mereu a fost deschisă și autentică nu a făcut decât să o ajute să fie și mai iubită de public. Reamitim că, soția lui Cătălin Rizea a dezvăluit că vreme de un an și jumătate a primit un tratament greșit, primind un diagnostic eronat. Vedeta și-a anunțat fanii că se va retrage din spațiul public pentru o perioadă.

Citeste si: Cătălin Rizea, soțul Addei, primele declarații despre boala artistei: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Rămânem optimiști”

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit si mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca sa fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpuțe și țânțari, ploșnite sau dacă te mușcă animale care au asta în sînge.

Adda împlinește 30 de ani
Adda împlinește 30 de ani[Sursa foto: Facebook]

Din păcate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp.  Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament. Si trag sa-mi duc la final o parte din proiecte si sa-mi onorez promisiunile”,   a scris artista.

Citește continuarea aici!