Stiri mondene

Actrița Anne Heche, de urgență la spital, după ce a fost implicată într-un accident în Los Angeles

Actrița Anne Heche, de urgență la spital
Actrița Anne Heche, de urgență la spital
Actriţa Anne Heche este în comă după accidentul în care a fost implicată.

Anne Heche a ajuns de urgență la spital, după ce a fost implicată într-un accident în Los Angeles. Actrița se află acum în comă și este conectată la aparate. Un purtător de cuvânt al departamentului de poliţie din Los Angeles a spus luni că circumstanţele şi cauzele accidentului sunt în continuare în curs de investigare. 

Actrița Anne Heche, de urgență la spital
Actrița Anne Heche, de urgență la spital

  „În weekend, un reprezentant al acesteia a declarat că Anne era în stare stabilă, dar că informaţiile erau inexacte.

Ea a rămas întotdeauna în stare critică, întrând în comă în urmă accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Heche. 

Citeste si: Ezra Miller a fost acuzat de furt calificat în Stamford. Celebrul actor de la Hollywood ar fi spart o casă pentru a lua mai multe sticle de alcool

În urma incidentului, anchetatorii au obținut un mandat de recoltare de sânge la care încă sunt așteptate rezultatele.

Odată ce ancheta este finalizată, cazul va fi trimis la biroul procurorului orașului LA.

Actrița Anne Heche, de urgență la spital
Actrița Anne Heche, de urgență la spital

Cine este Anne Heche?

Anne Heche este o personalitate importantă a televiziunii şi filmului care a făcut-o cunoscută, la sfârşitul anilor 1990, ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. Actrița a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998).

Serialele TV în care a apărut Anne: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men în Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, "Gracie's Choice" şi "Vanished". Aceasta a primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anne Heche (@anneheche)

Citeste si: Reacția lui Sam Asghari, după ce Britney Spears a complimentat un bărbat necunoscut: „Trebuie să îți iei mâinile de pe soția mea"

Cele mai recente proiecte ale sale includ filme precum „Prietenul meu Dahmer” și „Răspuns armat” și seria de război de televiziune „Cei mai viteji” (2017- 2018). De asemenea, și-a împrumutat vocea pentru jocul video „9: The Last Resort” și a regizat segmente ale câtorva seriale de televiziune. a a găzduit emisiunea săptămânală de radio numită „Dragoste și Hache” cu Jason Ellis pe SiriusXM și a apărut ca oaspete obișnuit la emisiunea de televiziune „Everwood”.

Premii și realizări

Spectacolul ei din serialul „O altă lume” i-a câștigat un premiu „Soap Opera Digest” pentru „Femeile excepționale începătoare- Daytime” în 1989, „Daytime Emmy Award” pentru o actriță de excepție mai tânără într-un serial de dramă ”în 1991 și„ Soap Opera Digest Award pentru În 1992, actriță de excepție într-o dramă de zi ”.

Actrița Anne Heche,
Actrița Anne Heche,

Actriţa de la Hollywood  a ajuns în atenţia tabloidelor în anii 1990 pentru relaţia sa cu actriţa de comedie Ellen DeGeneres în perioada când DeGeneres a dezvăluit public că este lesbiană. După ce s-a despărţit de DeGeneres, vedeta s-a căsătorit cu cameramanul Coleman Laffoon, de care a divorţat ulterior. A petrecut apoi câţiva ani într-o relaţie cu actorul James Tupper, coleg de distribuţie în serialul de televiziune ”Men in Trees”.