Stiri

Actorul din "Room with a view" a fost dat disparut

actor disparut
Actorul Julian Sands a fost dat disparut [Sursa foto: Twitter, Pixabay ]
Actorul Julian Sands a fost decarat dispărut după o drumeție în munți. Iată ce se știe până acum!

Actorul britanic Julian Sands a fost dat dispărut după ce a plecat, vineri, 13 ianuarie 2023, într-o drumeție în munții San Gabriel, din California, relatează The Guardian. Informația a fost făcută publică de departamentul șerifului din comitatul San Bernardino, California.

Citește și: Alec Baldwin, acuzat de ucidere din culpă în cazul morții Halynei Hutchins. Actorul american riscă până la 18 luni de închisoare

Căutările au fost oprite din cauza vremii

În vârstă de 65 de ani, el a fost dat dispărut vineri în zona Baldy Bowl, pe fondul vremii nefavorabile din sudul Californiei. Echipele de salvare l-au căutat în zona Baldy Bowl de pe Muntele Baldy, o zonă populară în rândul pasionaților de drumeții și de schi, însă condițiile de iarnă a făcut misiunea extrem de dificilă.

julian sands
Actorul din "Room with a view" a fost dat disparut vineri, 13 ianuarie 2023  [Sursa foto: Captură YouTube]

Echipele de căutare au fost nevoite să se retragă de pe munte sâmbătă seara, pentru siguranța lor, însă căutările au continuat cu drona și elicopterul, în momentele în care vremea a permis acest lucru.

Citește și: Doliu în lumea muzicii: Legenda rock americană David Crosby a murit la vârsta de 81 de ani

Există un risc sever de avalanșă în zonă, iar autoritățile au recomandat publicului să nu se apropie de zona aceea unde actorul britanic s-a rătăcit. Forțele de ordine au declarat că au răspuns la 14 apeluri pe Muntele Baldy și în zona înconjurătoare în ultimele patru săptămâni și au avertizat excursioniștii să "se gândească de două ori și să țină cont de avertismente" pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile. 

„Este extrem de periculos, iar drumeților experimentați le este greu să treacă pe acolo”, a declarat purtătorul de cuvânt al departamentului șerifului, Nathan Campos.

actor disparut
Actorul britanic Julian Sands [Sursa foto: Twitter ]

Cine este actorul Julian Sands, dat dispărut după o drumeție?

Julian Richard Morley Sands este un actor britanic, care s-a născut 4 ianuarie 1958, în Otley, Regatul Unit al Marii Britanii. Actorul în vârstă de 65 de ani este cunoscut pentru rolurile din „A Room with a View”, „The Killing Fields” şi „Naked Lunch”.

În prezent, el locuiește în Los Angeles împreună cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz. Celebrul actor are trei copii.