Lansări muzicale

A fost lansat primul trailer al filmului „Spencer” - VIDEO

A fost lansat primul trailer al filmului „Spencer” - VIDEO
Așteptarea a luat sfârșit! A fost lansat primul trailer al filmului „Spencer”, în care Kristen Stewart este prinţesa Diana. Avem primele imagini în articol!

Primul trailer al filmului „Spencer”, în care actriţa americană Kristen Stewart este prinţesa Diana a fost lansat. În ceea ce privește rolul prinţului Charles, acesta este jucat de actorul englez Jack Farthing. Din distribuţie mai fac parte Olga Hellsing, în rolul Sarah, ducesa de York, şi Niklas Kohrt, în rolul prinţului Andrew. 

A fost lansat primul trailer al filmului „Spencer” - VIDEO

Spencer ” se axează pe un weekend din viaţa prinţesei Diana, când a petrecut vacanţa de Crăciun cu familia regală pe proprietatea de la Sandringham, în Norfolk, şi a decis să renunţe la căsătoria cu prinţul Charles. Lungmetrajul a fost produs de Juan de Dios Larraín („Jackie”) pentru Fabula Films, Jonas Dornbach şi Janine Jackowski („Toni Erdmann”) pentru Komplizen Film şi Paul Webster („Anna Karenina”) pentru Shoebox Films. Filmările pentru ”Spencer” al lui Pablo Larraín, despre prinţesa Diana, au început în Germania, ulterior, în Marea Brianie 

Trailer- Spencer


Lungmetrajul „Spencer”, premiera mondială în competiţia Festivalului de Film de la Veneţia

În cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, lungmetrajul „Spencer ”, regizat de Pablo Larraín, cu Kristen Stewart în rolul prinţesei Diana, va avea premiera mondială. Cea de-a 78-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia va avea loc în perioada 1- 11 septembrie.  Producția „Spencer” este programată să fie lansată în cinematografe pe 5 noiembrie.