Stiri mondene

„A doua zi, fără ca mama ei să fie bolnavă sau ceva, a murit.” Gina Matache a suferit enorm în urma celor două mariaje eșuate

„Nu avem avere, nu avem case, ce să împărțim: praful după tobă!”. Gina Matache a suferit enorm în urma celor două mariaje eșuate
Gina Matache a suferit enorm în urma celor două mariaje eșuate [Sursa foto: Facebook]
Gina Matache a fost căsătorită de două ori, însă de fiecare dată a ajuns în pragul divorțului. Iată care au fost motivele pentru care mariajele nu au funcționat

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar pentru că este și foarte activă în mediul online, fanii sunt mereu la curent cu schimbările care au loc în viața ei. Cu toate acestea, mama artistei este mult mai discretă și puțini știu detalii despre viața sa personală. Se pare că îndrăgita interpretă de muzică populară a suferit în urma a două eșecuri amoroase, ajungând în pragul divorțului.

Iată cine sunt cei doi bărbați din viața Ginei Matache și care a fost motivul despărțirii. 

Citește și: Momente dificile pentru Alina Sorescu: „Nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând”. Ce spune artista despre relația cu fostul soț?

„Nu avem avere, nu avem case, ce să împărțim: praful după tobă!”. Gina Matache a suferit enorm în urma celor două mariaje eșuate
Gina Matache a fost căsătorită de două ori[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spun medicii legiști în urma autopsiei efectuate bărbatului accidentat mortal de actrița Monica Odagiu

Gina Matache a suferit enorm în urma celor două mariaje eșuate

Gina Matache a fost căsătorită de două ori, primul mariaj fiind cel cu Ion Matache. Cei doi au divorțat după ce bărbatul a decis să se dedice vieții monahale, moment în care mama Deliei a trebuit să își continue viața de una singură. Doi ani mai târziu, interpreta de muzică populară s-a căsătorit cu acordeonistul Jan Mocanu, alături de care a format o famiilie timp de 10 ani.

Nici acest mariaj nu a funcționat, astfel că cei doi au divorțat, zvonindu-se că motivul ar fi infidelitatea. 

„Nu avem avere, nu avem case, ce să împărțim: praful după tobă!”. Gina Matache a suferit enorm în urma celor două mariaje eșuate
Gina Matache [Sursa foto: Facebook]

„Nu mai mergeau treburile între noi, dar am stat că aveam părul alb în cap. Nu avem avere, nu avem case, ce să împărțim: praful după tobă! Ne-am spus «La revedere şi pa». Fiecare cu neamul lui, eu cu ale mele, el cu ale lui”, a afirmat Gina Matache, în urmă cu ceva timp, relatează  GlowMagazine.

Citește și: Imagini sfâșietoare cu Monica Odagiu de la secția de Politie. Actrița s-a întâlnit cu familia tânărului accidentat mortal: "Vă rog să mă iertați, nu am vrut!"

Jan Mocanu, despre motivul divorțului de Gina Matache

Gina Matache și Jan Mocanu s-au despărțit după 10 ani de relație, iar la momentul respectiv s-a zvonit că bărbatul și-a înșelet soția. Speculațiile nu au fost confirmate, însă Jan Mocanu a explicat că relația dintre el și fosta soție se răcise destul de mult și ea este cea care l-a înșelat, de fapt. 

„Eram plecat în Australia. Vorbeam cu ea la telefon, era ziua Oanei, am sunat-o în seara aia non-stop și nu mi-a răspuns. Nu prea mi-a convenit. I-am cerut o poză de la ziua Oanei și mi-a zis că nu a făcut nimeni poze. Într-un final s-a ajuns să se jure pe mama ei, «să moară mama», că mi-a fost fidelă. A doua zi, fără ca mama ei să fie bolnavă sau ceva, aceasta a murit”,  a afirmat Jan Mocanu, potrivit sursei citate.

„Nu avem avere, nu avem case, ce să împărțim: praful după tobă!”. Gina Matache a suferit enorm în urma celor două mariaje eșuate
Motivele pentru care nu au funcționat mariajele Ginei Matache[Sursa foto: Facebook]

Mai mult chiar, Jan Mocanu susține că a vrut să divorțeze, însă mama Deliei nu a fost de acord și a încercat să îl țină mai mult timp alături de ea. 

„Eu am vrut să încep o altă relație și am anunțat-o. În acel moment, lucrurile s-au schimbat total. A început să plângă, mi-a zis că nu renunță la mine. Am rămas surprins, că ea avea o atitudine de gheață. A fost ceva de nerecunoscut. M-am întrebat timp de opt ani cum a reușit mama Deliei să mă despartă de acea fată, care era mai tânără, mai drăguță, cu multe calități”, a mai declarat acesta, potrivit cancan.