Stiri

A cerut apă, însă a primit dezinfectant! Clienta unui cunoscut fast-food a băut dezinfectant din greșeală și s-a ales cu dureri grave

A cerut apă, însă a primit dezinfectant
A cerut apă, însă a primit dezinfectant [Sursa foto: Mirror.co.uk]
Clienta unui cunoscut lanț de magazine de tip fast-food, s-a ales cu arsuri la stomac după ce a băut dezinfectant în loc de apă.

O femeie, al cărei nume de familie este Du, a cerut unui membru al personalului din restaurantul din Suzhou din estul Chinei o ceașcă de apă rece, însă a primit dezinfectant. Ea a spus că a simțit gustul dezinfectantului după ce a luat o înghițitură, dar nefiind sigură dacă este în imaginația ei sau nu, a dat tot paharul pe gât și a simțit instant o durere de stomac, informează Mirror. Mai mult, femeia și-a întrebat prietena care o însoțea dacă simte un miros ciudat al lichidului, însă nici ea nu a simțit nimic suspect, așa că a continuat să bea din lichid. 

Cum au reacționat reprezentanții magazinului de tip fast-food?! Au vrut să ascundă toată povestea

Incidentul s-a petrecut în data de 29 martie și s-a dus glonț la spital, unde a fost diagnosticată cu gastrită erozivă acută, o afecțiune în care acidul se sfâșie prin mucoasa stomacului provocând sângerări și ulcere gastrice. Membrii personalului restaurantului au recunoscut apoi că băutura care i s-a dat clientei fusese amestecată accidental cu dezinfectant. 

Membrii companiei au vrut să-i ofere o recompensă de CNY 1,500 (£167), însă Du a spus că vrea să fie compensată prin achitarea salariului pe care l-a pierdut pentru că a stat în spital, cât și prin achitarea tratamentului medical. Mai mult, oficialii organizației au încercat să semneze un acord cu Du, acord prin care să o determine să nu divulge această întâmplare pe rețelele de socializare, însă femeia nu a fost de acord. Publicația Global Times a scris că Du a fost supărată de reacția companiei, așa că a decis să facă o reclamației sucursalei care a făcut teribila greșeală. 

Povestea femeii a fost postată pe o rețea de socializare din China, iar internauții s-au înfuriat când au citit.

„La ce servesc cei 15.000 de yuani? Durerea va dura toată viața dacă stomacul ei este deteriorat”, a scris un internaut.