Stiri mondene

A apărut prima imagine cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix din ”Joker: Folie à deux”

A apărut prima imagine cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix din ”Joker: Folie à deux”
Lady Gaga și Joaquin Phoenix [Sursa foto: Instagram]
”Joker” revine cu o continuare la fel de tulburătoare, iar personajul principal se reunește cu partenera sa Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.

Lady Gaga este foarte ocupată în ultima perioadă cu filmările pentru ”Joker: Folie à deux”, iar recent a postat prima forografie din film, alături de Joaquin Phoenix, cel care îl va interpreta pe Joker. Din imagine se poate observa atmosfera tensionată dintre cele două personaje, iar fanii cred că acesta ar putea fi momentul când Jokerul o întâlnește pentru prima dată pe Harley Quinn. Iată fotografia care a luat prin surprindere internauții, dar și data la care producția se va lansa în cinematografe. 

Citește și: Dezamăgire totală în rândul fanilor! Actrița Cansu Dere nu a participat la cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din Turcia

A apărut prima imagine cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix  din ”Joker: Folie à deux”
Joker[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Georgina Rodriguez, detalii fără perdea din viața de cuplu cu Cristiano Ronaldo. Vezi ce nu face niciodată starul portughez când este acasă

Lady Gaga a postat prima imagine din ”Joker: Folie à deux” 

Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn în continuarea mult așteptată a filmului ” Joker ” și a dezvăluit o primă imagini de pe platourile de filmare. Personajul lui Joaquin Phoenix o impinge pe cântăreață într-un perete, iar din expresiile celor doi, ne putem da seama că atmosfera este una tensionată. Fanii cred că acesata ar putae fi momentul în care Harley Quinn și Jokerul se întâlnesc. 

”Folie à deux” este un termen francez care înseamnă „nebunia comună a doi”, așa că titlul ar putea fi un indiciu bun pentru ce ne așteaptă în continuarea filmului. În benzile desenate, Joker-ul nu prea răspunde sentimentelor lui Harley, iar perechea se află într-o relație toxică și abuzivă. Cei doi se întâlnesc la azilul Arkham, unde Harley lucrează ca psihoterapeut al răufăcătorului. Azilul pare a fi locul în care se desfășoară cea mai mare parte a acțiunii de data aceasta, așa că fanii pot vedea cum relația Jokerului cu Harley Quinn devine din ce în ce mai puternică.

Cântăreața și actorul au postat un teaser pe conturile de socializare pentru a anunța continuarea filmului care se va lansa pe 4 octombrie 2024. 

Margot Robbie este cea care a jucat rolul lui Harley Quinn în trecut, însă în 2021 a spus în cadrul unui interviu că are nevoie de o pauză de la interpretarea personajului. Așadar, nu a fost o surpriză când s-a aflat că nu va face parte din distribuția filmului, însă susține că abia așteptă să vadă cum va da Lady Gaga viață personajului pe care l-a creat. 

„Sunt atât de fericită pentru că așa cum am spus de la bun început, tot ce îmi doresc este ca Harley Quinn să fie unul dintre acele personaje, ca Macbeth sau Batman, care trece întotdeauna de la un mare actor la alt mare actor. Este o onoare că am construit o fundație suficient de puternică încât Harley să poată fi acum unul dintre acele personaje pe care alți actori pot să îl joace”,  a spus Margot Robbie.