Stiri

8 septembrie 2022: Pink își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește cântăreața?

pink
Pink își serbează ziua de naștere pe 8 septembrie  [Sursa foto: Instagram]
Cântăreața Pink își serbează ziua de naștere pe data de 8 septembrie.

8 septembrie 2022: Pink își serbează ziua de naștere. Alecia Beth Moore, cunoscută pentru numele ei de scenă Pink (sau P!nk), este o celebră cântăreață americană, cunoscută în întreaga lume. Ea a cucerit topurile muzicale încă de al începutul anilor 2000, cu albumul „Can't Take Me Home”.

Ea este câștigătoare a două premii Grammy, în anul 2002 și apoi în anul 2004. Al doilea album al cântăreței, „Missundaztood”, a devenit cel mai bine vândut din cariera sa.

Pe data de 8 septembrie 2022, celebra cântăreață americană împlinește vârsta de 43 de ani. Pink se poate lăuda cu o carieră în lumea muzicii mai mare de două decenii.

pink
Cântăreața Pink și soțul ei [Sursa foto: Instagram]

Cântăreața Pink împlinește 43 de ani. Adevărul din spatele numele ei de scenă

Alecia Beth Moore a început să-și folosească numele de scenă „Pink” din perioada în care în care frecventa cluburile de noapte, o poreclă pe care se pare că o avea de ceva vreme, chiar din copilărie.

În presă au apărut mai multe povești cu privire la originea aceste porecle.

Citeste si: Pink a lansat „Irrelevant", o piesă cu un mesaj mesaj social

Un lucru este cert, toate poveștile pornesc din copilăria artistei. Ea a dezvăluit de mai multe ori că a fost hărțuită de ceilalți copii, care obișnuiau să îi tragă pantalonii în jos. În acele momente, ea se făcea „roz” la față, de unde ar fi și început porecla.

pink
Pink și fiica ei [Sursa foto: Instagram]

O altă poveste neașteptată pornește tot din copilărie și chiar artista a povestit cum s-a întâmplat. Pink a recunoscut că i s-a dat această poreclă din cauza organelor sale genitale. Chiar ea a recunoscut că originea poreclei sale este „vulgară”, potrivit LOL.

Cântăreața în vârstă de 43 de ani a mai oferit o variantă cu privire la numele ei misterios se scenă. Alecia Beth Moor a spus că și-a luat faimoasa poreclă de la personajul lui Steve Buscemi, Mr. Pink, din „Reservoir Dogs”.