Stiri

29 noiembrie 2022. Ziua felicitărilor electronice. Idei de felicitări pentru ocazii speciale

Ziua felicitărilor electronice
Ziua felicitărilor electronice. Idei de felicitări pentru ocazii speciale [Sursa foto: Pexels ]
Ziua felicitărilor electronice este sărbătorită pe data de 29 noiembrie 2022.

29 noiembrie 2022. Ziua felicitărilor electronice este sărbătorită în fiecare an pe data de 29 noiembrie, zi în care trimitem felicitări electronice fiecărei persoane de pe lista noastră de contacte cu care nu am mai discutat de ceva vreme.

Aceste felicitări sunt de obicei trimise prin e-mail sau rețele sociale și nu necesită ca destinatarul să le imprime. Cardurile electronice pot conține text, animații și sunt de mai multe tipuri, inclusiv carduri electronice video, jocuri cu cărți electronice, carduri electronice mobile și animații, potrivit National Today.

Dacă ați căutat un motiv pentru a trimite mesaje prietenilor vechi cu care nu ați mai vorbit de ani de zile, Ziua felicitărilor electronice este unul dintre ele. Ziua Salutărilor electronice oferă o oportunitate de a le trimite un mesaj, de a împărtăși amintiri și, probabil, de a vă reconecta cu ei.

Ziua felicitărilor electronice
29 noiembrie 2022. Ziua felicitărilor electronice. Idei de felicitări pentru ocazii speciale[Sursa foto: Pexels ]

Ziua felicitărilor electronice. Idei de felicitări pentru ocazii speciale

Indiferent dacă trimiteți un mesaj, GIF, emoji-uri live sau un videoclip memorabil sau o fotografie cu text, destinatarii vor fi cu siguranță surprinși de faptul că v-ați gândit la ei. Există diferite felicitări electronice pe care le puteți trimite apropiaților, iar noi v-am pregătit mai multe variante.

Citește și: Sfântul Andrei 2022. Mesaje frumoase pe care să le transmiți celor dragi

Nu numai că felicitările electronice sunt o modalitate distractivă și ieftină de a face ziua cuiva un pic mai strălucitoare, dar sunt și bune pentru Pământ. Când alegi felicitări digitale în locul hârtiei, ajuți Pământul reducând excesul de deșeuri de hârtie.

Cu un singur click pe internet puteți găsi felicitări deja scrise, pe care doriți să le trimiteți celor dragi sau poate chiar site-uri unde vă puteți crea propria felicitare electronică, unde vă puteți personaliza imaginile sau textul.

Idei de mesaje pe care le puteți trece în felicitările online:

„Ma grăbesc sa te felicit cu aceasta zi minunata. Astăzi este ziua ta, si ca întotdeauna, cei mai apropiați oameni se vor aduna in jurul tău. Mi-aș dori sa te înconjoare mereu. Fie ca dragostea, loialitatea, devotamentul, sănătatea, fericirea sa meargă întotdeauna cu tine mana de mana!”

„Succesul sa te aștepte in munca, fericirea in dragoste. Trăiește viata cu inspirație, vino cu idei noi si sa nu-ți fie frica sa le pui in aplicare”

Ziua felicitărilor electronice
Model de felicitare electronică pentru ocazii speciale

„️️️️Aniversare fericită a prieteniei, prețioasă mea prietena! Îți trimit îmbrățișări calde!”

„Îți doresc mult noroc, în inimă să locuiască fericirea și toate începuturile să fie victorioase, astfel încât în fiecare zi să sărbătorești succesul!”

„Îți mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit și pentru toată răbdarea pe care ai avut-o cu mine”

„Pentru mine, nu ești un simplu coleg/o simplă colegă, ci o adevărată inspirație”