Stiri

Sfântul Andrei 2022. Mesaje frumoase pe care să le transmiți celor dragi

Sfântul Andrei 2022
Sfântul Andrei 2022. Mesaje frumoase pentru cei dragi  [Sursa foto: Pexels]
Sfântul Andrei 2022. Iată cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi!

Sfântul Andrei 2022. Ziua de 30 noiembrie este marcată în calendarul creștin-ortodox drept una dintre cele mai importante sărbători din România. Sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul românilor, pică în acest an într-o zi de miercuri, zi în care mii de oameni își sărbătoresc onomastica.

Cei care poartă numele Andrei, Andreea, Andi, Andrada, Andruța sau alte derivate își serbează pe 30 noiembrie ziua numelui. Mai exact, peste 700.000

de români își sărbătoresc onomastica, iar noi v-am pregătit o listă cu mesaje frumoase pe care să le transmiteți celor dragi de Sfântul Andrei.

Sfântul Andrei 2022
Sfântul Andrei 2022[Sursa foto: Pexels]

Citește și: Mesaje de Sf. Andrei 2022: Felicitări, urări şi imagini cu text cu La mulţi ani, Andrei, Andreea, Andra și Andrada!

Sfântul Andrei 2022. Mesaje frumoase pentru cei dragi

 • Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multa sănătate, fericire și tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine și însorite! La multi ani Andreea/Andrei!
 • Ma bucur ca exiști in viata mea si ma bucur ca Sfântul Andrei, al cărei nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si necondiționată. La multi ani, Andreea/Andrei!
 • Andreea, îți urez sa ai o viata senina ca răsăritul de soare iar sufletul sa-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat si un călduros La Multi Ani!
 • Întocmai ca Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, învață sa ierți, sa fii mai bun, mai înțelept, sa ma ierți când greșesc si sa ma înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La multi ani de Sfântul Andrei!
 • Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!
 • Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!
 • Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!
 • Andreea/Andrei iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”.

Sfântul Andrei 2022
Sfântul Andrei 2022. Mesaje frumoase pentru cei dragi [Sursa foto: Pexels]

 • Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!
 • În aceasta zi minunata, eu iți doresc sa-ți trăiești viată astfel încât sa nu-ți para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat si mă bucur ca am avut șansa sa te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.
 • Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!
 • Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevărați și multă bucurie!
 • Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.
 • Fie ca aceasta zi sa-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese si realizări. Sfântul ANDREI al cărui nume îl porți sa te ocrotească si sa te călăuzească mereu. La Multi Ani!
 • În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sănătate și fericire!