Stiri

28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor

28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor
28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor [Sursa foto: Facebook]
Astăzi, 28 aprilie, este ziua națională a Supereroilor, zi care a fost proclamată la inițiativa Marvel. Cum a luat naștere această zi?!

Indiferent cine este eroul tău preferat, onorarea oamenilor reali sau fictive care ne inspiră este o cauză care merită în acest 28 aprilie. 

28 aprilie 2022 este ziua în care îi serbăm pe supereroii preferați. Fie că ești copil sau adult cu suflet de copil, suntem siguri că ai un erou favorit din desenele animate sau din filme. 

Citeste si: Un nou actor în lumea Marvel. Cine va interpreta rolul lui El Muerto, din noul film Spider-Man

28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor. Istoria acestei zile

Ziua de 28 aprilie este destinată doar acelor eroi care salvează lumea, nu și a răufăcătorilor. Astăzi este ziua în care îi sărbătorim pe eorii fictivi, dar de asemenea, putem să îi serbăm și pe eroii din viața noatră.

Angajații Marvel au creat Ziua Națională a Supereroilor pe 28 aprilie 1995 pentru a sărbători supereroul preferat al tuturor, notează National Today. Acest lucru este doar pentru supereroi- știm cu toții că răufăcătorii nu merită propria lor zi.

Totuși, ideea din spatele zilei super-eroilor este de a onora pe cei care slujesc și protejează în timp ce luptă împotriva răului. 

28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor
28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor[Sursa foto: Facebook]

Acum, în fiecare an de la nașterea sa, pe 28 aprilie 1995, oamenii se reunesc anual în această zi pentru a-și sărbători toți eroii preferați. Indiferent dacă eroii aleși de tine sunt fictivi sau reali, aceasta este ziua în care trebuie să fii recunoscător pentru ei.

Dacă nu știți despre Marvel Comics, gândiți-vă la toți acei supereroi pe care i-ai iubit în copilărie (și probabil încă îi iubești). Vorbim despre Spiderman, Thor, Ironman, Black Widow, Captain Marvel și mulți alți favoriți. Acești eroi sunt din benzile desenate Marvel, creatorii „The Fantastic Four”, „The Avengers” și „X-Men”. Cu toate acestea, supereroii Marvel nu sunt singurii care există și care pot fi serbați. Deși ziua a fost creată de către cei de la Marvel, nu serbează doar eroii Marvel.

28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor
28 aprilie 2022. Ziua Națională a Supereroilor[Sursa foto: Facebook]

Dacă ești fan al lui Batman, Wonder Woman sau Superman, supereroi creați de DC Comics, sunt ei și ei sărbătoriți în această zi!