Stiri

20 mai 2022! Ziua Party Pizza! Radio Impuls trimite pizza la birou pentru tine și colegii tăi

20 mai 2022! Ziua Party Pizza! Radio Impuls trimite pizza la birou pentru tine și colegii tăi
20 mai 2022! Ziua Party Pizza [Sursa foto: PixaBay]
Astăzi este ziua party pizza, iar Radio Impuls te premiază pe tine și colegii tăi cu pizza la birou. Iată ce trebuie să faci

Să te distrezi cu adevărat de Ziua Națională a petrecerii cu Pizza nu este o idee rea. Pizza este însăși definiția unui moment bun și opțiunile tale sunt numeroase. Având în vedere că este și vineri, început de weekend, este cel mai bun moment să savurezi o pizza super bună.

Citeste si: Mozzarella de post. Cea mai simplă și rapidă rețetă

20 mai 2022! Ziua Party Pizza

Deși este considerată în principal un fel de mâncare italian, pizza se pare că a existat din totdeauna. Grecii antici obișnuiau să-și aromatizeze pâinea cu uleiuri, ierburi și brânză, în timp ce soldații perși obișnuiau să-și coacă propriile pizza pe suprafețele fierbinți ale scuturilor lor. Pizza tradițională este cunoscută și sub numele de pizza napolitană și își are originea, după cum sugerează și numele, din Napoli, pe la mijlocul secolului al XVI-lea.

20 mai 2022! Ziua Party Pizza! Radio Impuls trimite pizza la birou pentru tine și colegii tăi
 Radio Impuls trimite pizza la birou pentru tine și colegii tăi[Sursa foto: PixaBay]

Mai târziu, imigranții italieni au prezentat preparatul noilor lor compatrioți americani și, în cele din urmă, pizza a devenit cea mai plăcută mulțime pe care o știm că este astăzi, scrie National Today.

Citeste si: 20 mai 2022- Ziua Mondială a Albinelor

Radio Impuls te premiază cu o pizza la birou pe tine și colegii tăi

De ziua petrecerii cu pizza, matinalii Mishu și Cosmin au o provocare pentru tine. Adună-ți colegii de birou, sună-ne și cântâ o melodie. Grupul de „cântăreți” care îi va impresiona pe cei doi matinali, va primi pizza la birou. Cei doi matinali Dimineața Nebună vor delibera și vor anunța câștigătorul pe final de oră.