Stiri

Dimineața Nebună. Metoda inedită a unor vasluieni pentru a-și apăra locurile de parcare: ouă sparte pe mașină, dejecții sau firimituri de pâine

Dimineața Nebună. Metoda inedită a unor vasluieni pentru a-și apăra locurile de parcare: ouă sparte pe mașină, dejecții sau firimituri de pâine
Vasluienii deranjați că li se ocupă ocurile de parcare, au recurs la pedepse ieșite din comun. Mai mulți șoferi și-au gasit mașinile murdare de ouă sau dejecții.

Situația locurilor de parcare este una cât se poate de dificilă! Și poate că ai spune că această problemă este des întâlnită doar în orașele mmari ale României, însă se pare că nu este deloc așa. Se întâmplă și la case mai mici, cum ar spune unii. 

Citeste si: Creti Ştirea din Dimineaţa Nebună. Patru tineri au făcut grătar la etajul 8. Unul dintre ei a scăpat grătarul. AUDIO

Mașinile unor locatari din Vaslui, atacate de vecini cu ouă și dejecții

Un vasluian s-a plâns că și-a găsit mașina din parcare murdară după ce ar fi ocupat locul de parcare al unui vecin. Bărbatul spune că locurile din parcare nu sunt plătite și în oraș se parchează pe principiul „primul venit”, motiv pentru care nu s-a gândit că ar fi o problemă. Însă se pare că un vecin furios a decis să-și facă dreptate singur și a aruncat cu ouă pe mașinile care au parcat pe „locul lui de parcare”. 

„De câteva săptămâni, și eu și câțiva vecini de-ai mei găsim mașinile murdărite cu ouă. Luna trecută am găsit ouăle aruncate în spatele mașinii, nu o nimerise, dar zilele trecute cel care a făcut asta a avut țintă mai bună. Noi bănuim că este locatarul unui bloc din zonă, care crede că și-a tras propria parcare. Unii cred că dacă au parcat mai mulți ani pe un loc anume, acel loc le aparține, dar aceste locuri sunt publice, cu toții plătim aceleași taxe.

Când primăria va scoate locurile de parcare la licitație, atunci da, putem zice că trebuie respectată proprietatea, dar până atunci fiecare dintre noi suntem liberi să parcăm unde prindem loc. Anul trecut, în aceeași parcare, cineva a rupt toate ștergătoarele de la mașini, a spart parbrize, anul ăsta aruncă cu ouă. Am vorbit cu patru vecini care au pățit la fel, vom merge la Poliție să depunem plângere, pentru că altfel nu se mai poate.
La mine e a doua oară când îmi găsesc mașina murdară, dar am vecini care au pățit-o de mai multe ori”
, a declarat Ionuț pentru Vremea Nouă.

Într-un alt cartier, localnicii s-au trezit cu mașinile murdărite de urină în parcare. În alte zone ale orașului, vasluienii supărați pe cei care le fură locurile de parcare pun firimituri pentru porumbei sau mâncare pentru pisici pe acoperișul autoturismelor “străine”, scrie aceeași sursă citată mai sus.