Stiri

20 iunie 2022! Ziua Mondială a Productivității

20 iunie 2022! Ziua Mondială a Productivității
20 iunie 2022! Ziua Mondială a Productivității [Sursa foto: PixaBay]
Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Astăzi este ziua mondială a productivității.

Ziua Mondială a Productivității are loc în fiecare an, pe 20 iunie. Ați parcurs sarcini ca un campion absolut? Folosește această zi pentru a te bate pe spate și a sărbători fiecare realizare. Simți că nu poți niciodată să faci lucrurile la timp? Astăzi este o zi bună să ne gândim de ce și să schimbați lucrurile. Oricum, nu uitați să recunoașteți fiecare succes- chiar și pe cele aparent nesemnificative.  

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 20 iunie 2022

Istoria zilei mondiale a Productivității  

Productivitatea este egală cu eficiența, pur și simplu în termeni de dicționar. Cuvântul a devenit din ce în ce mai mult asociat cu economia sau lumea corporativă, rezultând o înțelegere în cutie a termenului.

Realitatea este că oamenii sunt extrem de diferiți; la fel și opiniile personale asupra productivității. Pentru unii, înseamnă jonglarea eficientă cu munca și acasă. Liderii de afaceri ar putea defini asta ca adunarea tuturor către un obiectiv comun. Dacă ești un creator, timp suficient pentru ruminare și dezbatere contează și productivitate.

Citeste si: Bancul zilei de luni, 20 iunie 2022. Cumpărăturile în club

Ceea ce ne motivează în fiecare zi se manifestă rareori ca foi de calcul, calendare sau planificatori. Acestea sunt instrumente care ne pot ajuta să realizăm ceea ce ne dorim. Productivitatea semnificativă depășește mult. Este vorba despre a face alegeri informate- arta de a echilibra atât obiectivele profesionale, cât și cele personale.
A face mai multe lucruri este doar o parte a ei. În cele din urmă, vrem să fim productivi pentru a avea suficient timp pentru toate lucrurile pe care le iubim.

În timp ce suntem la asta, este esențial să știm ce nu este productiv, cum ar fi să fii ocupat tot timpul. Eficiența nu este cineva care bifează numeroase sarcini pe un calendar supraprogramat. A fi ocupat și productiv nu sunt deloc aceleași lucruri. Douăzeci și patru de ore par uneori prea scurte. Productivitatea înseamnă să profiti la maximum de timpul tău. Nu creând liste de sarcini nesfârșite sau umplând calendare cu lucruri de făcut, ci mai degrabă prin crearea unor obiceiuri cu impact de împlinire și succes.

Începe prin a defini ce înseamnă productivitatea pentru tine. Poate doriți mai mulți bani sau poate mai mult timp de vacanță. Dar ce o conduce? Aventură? Ai grijă de familia ta? Conectarea acesteia la o pasiune poate schimba perspectivele și modul în care abordezi fiecare zi. De Ziua Mondială a Productivității, să ne punem aceste întrebări. Astăzi este despre inspirarea tuturor să fie versiuni mai bune ale lor.