Stiri

Dimineața Nebună: Ziua Curățeniei. Trucuri care te vor ajuta să ai mereu casa lună. Audio

ziua curateniei
17 septembrie 2022: Ziua Curățeniei  [Sursa foto: Pexels ]
Ziua Curățeniei este sărbătorită pe data de 17 septembrie 2022. Cum să ai mereu casa curată?

17 septembrie 2022: Ziua Curățeniei. Trucurile pentru a avea mereu o casă organizată și curată vor rămâne mereu în topul căutărilor ale oamenilor de pretutindeni. O casă luminoasă, curată și care miroase frumos poate avea un impact major asupra stării noastre generale de spirit.

Pe data de 17 septembrie 2022 este celebrată Ziua Curățeniei. Cum altfel să „sărbătorim” această zi dacă nu printr-o curățenie generală. Poate a venit momentul să începi să folosești noi tehnici, pentru a nu fi nevoie să cureți praful zilnic.

În acest caz, v-am pregătit o listă cu sfaturi care sar în ajutorul tuturor, indiferent că locuiți singuri sau alături de familia. Iată mai multe trucuri prin care vă puteți păstra mereu locuința curată.

Despre ziua mondială a curățeniei, au vorbit și matinalii Dimineața Nebună. 

ziua curateniei
17 septembrie 2022: Ziua Curățeniei. Trucuri care te vor ajuta să ai mereu casa lună[Sursa foto: Pixabay ]

17 septembrie 2022: Ziua Curățeniei. Trucuri care te vor ajuta să ai mereu casa lună

1. Cea mai importantă este ordinea. O casă care are vase nespălate în chiuvetă, haine aruncate peste tot și lucruri împrăștiate în toată casa va da de înțeles că este o locuință neîngrijită. Important este să vă organizați în fiecare zi și să vă creați o rutină. Întotdeauna trebuie să duceți lucrurile înapoi de unde le-ați luat.

Citeste si: Magazinele din România care te vor plăti dacă duci aceste obiecte înapoi! Ce trebuie să faci ca să primești bani de la acest hipermarket

2. Nu lăsa niciodată bucătăria necurățată după ce ai terminat masa. Vasele murdare și resturile de mâncare păstrate îndelungat, favorizează apariția furnicilor și a insectelor. Nu uitați să aruncați cât de des puteți gunoiul, este principalul factor care atrage gândaci.

3. Praful trebuie șters în fiecare zi. Puteți investi într-o câră care nu necesită detergent, pe care să o umeziți bine înainte de folosire, iar în acest sens veți economisi și timp.

4. Baia trebuie să primească la fel de muncă atenție precum celelalte camere ale casei. Curățați des cabina de duș cu produse specifice, pentru a combate formarea mucegaiului.

5. Nimic nu te va satisface mai mult decât un miros proaspăt în propria casă. Încercați să investiți în parfumuri de cameră calitative, care să persiste de-a lungul zilei, atât voi, cât și musafirii voștri vor fi mai mult decât mulțumiți.

6. Schimbați des perdelele și cearșafurile. Dacă nu sunt schimbare regulat, ele sunt principale surse de praf din casa dumneavoastră, ceea ce vă poate afecta chiar și sănătatea.