Stiri

Dimineața Nebună: 15 Iunie 2022: Ziua puterii zâmbetului - AUDIO

 Ziua puterii zâmbetului
Ziua puterii zâmbetului
Ziua Națională a Puterii Zâmbetului este scuza perfectă pentru a vă arata albul sidefat al dinților și a scoate în evidență acele gropițe.

Ziua Națională a Puterii Zâmbetului este o sărbătoare celebrată pe 15 iunie în fiecare an și este o zi în care oamenii își pot folosi puterea zâmbetului pentru a face diferența în viața celorlalți.

De la salutul de bună dimineața și primul „Cum te pot ajuta?” prezentați-vă cu un zâmbet. Indiferent unde sunteți angajat, sau dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, pensionat sau în căutarea unor noi orizonturi, a începe ziua cu un zâmbet este cu siguranță mai încurajator.

Este mai ușor să începi cu un zâmbet mai întâi decât să încerci să ajungi acolo mai târziu în cursul zilei.

Citeste si: Bancul zilei de marți, 14 iunie 2022: La puscarie, doi colegi de celula discutau

Când îi zâmbești cuiva, îi spui că este apreciat și că merită zâmbetul pe care tocmai i l-ai oferit. Zâmbetele întăresc moralul și întăresc încrederea.

Cercetările au demonstrat că zâmbetul crește într-adevăr atractivitatea și simpatia în rândul oamenilor. Zâmbetul creează o încredere mai mare și o cooperare interpersonală sporită. Zâmbitul cuiva îl poate ajuta să se relaxeze și să-și elibereze stresul, în timp ce, în același timp, te va face să te simți în largul tău. Chiar dacă nu ai chef, zâmbetul îți va ridica starea de spirit și te poate face o persoană mai fericită.

Citeste si: VIDEO: Amber Heard, primul interviu după ce a pierdut procesul de defăimare cu fostul ei soț, Johnny Depp: „Procesul nu a fost corect.Juriul s-a lăsat păcălit”

Zâmbetul este un simbol al fericirii

Zâmbetul este un simbol al fericirii și al vitalității, un far al speranței și o expresie a emoției.
Ei bine, atunci când zâmbim declanșăm automat propriul nostru sistem nervos autonom, care eliberează endorfine în sânge, pentru a declanșa un hormon al fericirii.

Acestea fiind spuse, zâmbind altcuiva, îi oferim șansa de a simți aceeași fericire.
Începeți fiecare zi cu un zâmbet și zâmbiți necunoscuților, este bun pentru sistemul dumneavoastră imunitar și aduce puțină bucurie mai ales că nu vă costă nimic.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”