Stiri

14 august 2022: Mila Kunis împlinește 39 de ani. Lucruri mai puțin știute despre viața actriței

mila kunis
Mila Kunis a împlinit 39 de ani  [Sursa foto: Instagram]
Mila Kunis a împlinit vârsta de 39 de ani. Lucruri mai puțin știute despre celebra actriță.

Mila Kunis este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Ea este cunoscută pentru rolurile fenomenale din lume, care au adus fie lacrimi sau râsete pe fața telespectatorilor. Frumoasa vedetă este căsătorită cu actorul Ashton Kutcher, iar împreună au doi copii.

Pe data de 14 august 2022, Mila Kunis împlinește vârsta de 39 de ani. Cu această ocazie, vă prezentăm lucruri mai puțin cunoscute știute despre viața celebrei actrițe, potrivit Insider.

Mila Kunis s-a născut în Ucraina

1. Nu mulți știu că celebra Mila Kunis s-a născut într-o familie de evrei în Ucraina. Ea s-a mutat în America alături de familia ei în anul 1991, cu doar 250 de dolari în portofel.

Citeste si: Ashton Kutcher: „Sunt norocos să mai fiu în viață”. Cu ce boală rară s-a luptat actorul

2. Primul rol celebru al vedetei a fost ca Jackie Burkhart, în sitcomul „That ’70s Show”. Acest rol a propulsat-o spre alte filme celebre precum: „Friends with Benefits”, „Ted”, „Black Swan”, „The spy who dumped me”.

3. În timpul audiției pentru serialul „That ’70s Show”, Mila Kunis a mințit despre vârsta ei. La vremea respectivă, tânăra avea doar 14 ani. La audiție a declarat că urmează să facă 18 ani, dar nu a specificat când.

4. Pe platourile de filmare ale aceluiași serial l-a întâlnit pe actualul ei soț și tată al copiilor. Mila Kunis și Ashton Kucther au jucat rolul unor adolescenți îndrăgostiți. Cei doi s-au reîntâlnit în 2012, atunci când au început să formeze un cuplu și în viața reală.

mila kunis
Mila Kunis și Ashton Kutcher, în serialul „That ’70s Show” [Sursa foto: Captura Video]

5. Prima ei slujbă în actorie a fost într-o reclamă pentru Barbie, pentru o jucărie care nu a mai fost lansată niciodată.

6. Ochii Milei Kunis obișnuiau să fie două culori diferite. În prezent, actrița spune că ochii ei sunt de o nuanță verde închis, uneori maro, dar nu au fost întotdeauna această nuanță. Actrița a spus că unul dintre ei obișnuia să fie albastru, iar celălalt verde. Ulterior, vedeta s-a operat din cauza cataractei și acum sunt aceeași culoare.