Stiri

12 iunie 2022: Ziua Mondială a Trandafirului Roșu

12 iunie 2022: Ziua Mondială a Trandafirului Roșu
12 iunie 2022: Ziua Mondială a Trandafirului Roșu
Tradnadiful roșu este un simbol binecunoscut al iubirii, pe lângă faptul că este o floare frumoasă și parfumată. Nu este de mirare că Ziua Națională a Trandafirului Roșu este o sărbătoare de populară.

Ziua Națională a Trandafirului Roșu este un moment pentru ca grădinarii, florarii și romanticii să se reunească și să se bucure de trandafiri în toată splendoarea lor.
Când vine vorba de trandafiri, alegerile sunt numeroase, dar cu toate aceste alegeri vine o mare responsabilitate. Dacă te gândești să suprinzi o doamnă sau un domn care se întâmplă să aibă cunoștințe botanice, trebuie să fii atent la trandafirii pe care îi alegi.

Trandafirii sunt unul dintre simbolurile internaționale ale pasiunii și iubirii, dar există unii trandafiri, precum Rosa violet Carson, care este adesea asociat cu moartea.

Trandafirii, simbolul dragostei

Când vine vorba de o singură floare care te poate apropia e persoana de care ești îndrăgostit sau, în unele cazuri, te poate salva de la un divorț, trandafirul este cu adevărat acea floare. Întrebarea pe care majoritatea oamenilor par să o aibă în acest moment este despre cum o floare poate avea atât de multă putere, așa că haideți să aflăm.

Citeste si: Mesaje de Rusalii 2022: Urări şi felicitări pentru ziua de duminică

Trandafirii păreau să devină oarecum un dispozitiv de comunicare pentru bărbați pentru a transmite ceva minunat fără a fi nevoiți să spună vreodată un cuvânt. Trandafirii sunt într-adevăr un simbol internațional al iubirii. Nu contează unde ai putea fi în lume dacă îi oferi unei persoane dragi un trandafir, cu siguranță vei trece peste un mesaj de dragoste. Lumea este plină de încercări și necazuri și este plăcut să ne gândim că o emoție la fel de profundă și complicată precum iubirea poate fi exprimată prin dăruirea unei singure flori.

Citeste si: 11 iunie 2022: Ziua vinului rose

12 iunie 2022: Ziua Mondială a Trandafirului Roșu
12 iunie 2022: Ziua Mondială a Trandafirului Roșu

Istoria Zilei Naționale a Trandafirului Roșu

Informațiile despre Istoria Zilei Naționale a Trandafirului Roșu sunt puțin denaturate și, de fapt, nici măcar nu știm cine a început totul; Totuși, singurul lucru pe care îl știm este motivul pentru care a început. Credeți sau nu, Ziua Trandafirului Roșu obișnuia să facă parte din sărbătorile Săptămânii Îndrăgostiților, dar dintr-un motiv necunoscut a devenit separată la un moment dat în ultimii zece ani. Istoria din spatele trandafirului roșu.

Cele mai vechi înregistrări pe care le putem vedea în ceea ce privește cultivarea trandafirilor datează de aproape 5000 de ani și, ca majoritatea lucrurilor, începe în Orientul îndepărtat. Cultivarea trandafirilor a început în China, dar în curând și-a găsit drumul spre Roma și Grecia.