Stiri

10 octombrie 2022. Ziua genții de mână

Ziua genții de mână
10 octombrie 2022 este Ziua genții de mână [Sursa foto: PixaBay]
Ziua genții de mână este celebrată pe data de 10 octombrie 2022.

Ziua genții de mână este una dintre cele mai puțin cunoscute și neobișnuite sărbători din luna octombrie. În fiecare an, pe data de 10 octombrie, este celebrată această sărbătoare: Gențile de mână sunt acele accesorii indispensabile din garderoba femeilor, însă nici bărbații nu sunt excluși. Pe piață se găsesc atât modele dedicate femeilor, bărbaților, dar și unisex.

Pasionații de fashion sunt atrași de gențile de mână, care vin în diferite culori, mărimi și sunt confecționate din diferite materiale.

Indiferent de brand, gențile de mână reprezintă un accesoriu necesar în garderoba oricui, mai ales persoanelor care vor să cucerească atenția peste tot acolo unde merg. În continuare v-am pregătit o listă cu exemple de genți de mână care nu ar trebui să vă lipsească din garderobă.

10 octombrie 2022. Ziua genții de mână. Gențile care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

1. O geantă de mână neagră este întotdeauna o alegere potrivită. Important este să găsești modelul preferat, iar odată cu această achiziție veți observa că nu mai puteți spune că nu aveți o geantă elegantă, care să meargă cu orice.

Citeste si: O geantă tip ”sac de gunoi” scoasă la vânzare cu 1.800 de euro! Este parte din colecția de toamnă a unui brand celebru: „Nu puteam să ratez șansa”

2. O geantă de mână spațioasă. Fie că mergeți la shopping sau se anunță o zi aglomerată în oraș, o geantă de mână spațioasă este alegerea ideală pentru oricine. De multe ori ne confruntăm cu situația neplăcută de a ține anumite obiecte în mâini, lucru care ar fi putut fi evitat dacă în garderoba se afla și o geantă spațioasă.

3. Geantă de mână de dimensiuni mici. Nu este întotdeauna cea mai practică, însă este la modă, ușoară, elegantă și iese în evidență. O geantă de dimensiuni mici asigură o ținută pentru o noapte în oraș.

4. O geantă roșie este, de asemenea, un model care fură priviri și nu ar trebui să lipsească din dressing. Roșul este o culoare puternică, pasională, care poate scoate multe ținute din zona de confort.