Stiri

Ziua arahidelor invelite în ciocolată

Ziua arahidelor invelite în ciocolată
Ziua arahidelor invelite în ciocolată
Ziua Națională a Arahidelor Acoperite cu Ciocolată este sărbătorită pe 25 februarie in fiecare an.

Orice este acoperit cu ciocolată are un gust grozav. Ziua Națională a Alunelor acoperite cu ciocolată este dedicată arahidelor crocante și dulci acoperite cu ciocolată. Aceste nuci acoperite gustoase pot fi savurate ca o gustare împreună cu floricele de porumb.

Aceste arahide acoperite cu ciocolată au devenit populare în secolul al XIX-lea. Posibilitățile de a acoperi nucile în ciocolată sunt nesfârșite, deoarece există atât de multe soiuri de nuci, precum și diferite soiuri de ciocolată.

Citeste si: Natti Natasha, El Alfa și Chimbala au lansat „Wow BB”- Versurile piesei aici

Ziua arahidelor invelite în ciocolată
Ziua arahidelor invelite în ciocolată

Istoria Zilei Naționale a Arahidelor Acoperite cu Ciocolată

Originea și istoria acestei zile nu sunt cunoscute. De acum mii de ani, nucile sunt consumate de oameni. Nucul era preferat de grecii și romanii antici, iar nativii americani iubeau nucile pecan.

Primele alune acoperite cu ciocolată au fost vândute de cea mai veche marcă numită „Goobers” în 1925 în America. Termenul Goober înseamnă alune. Cele mai populare nuci acoperite cu ciocolată sunt M & M. Aceste alune sau migdale gustoase acoperite cu ciocolată sunt îndrăgite de mulți mai ales de copii. Aceste nuci acoperite cu ciocolată nu sunt doar delicioase, dar au și câteva beneficii pentru sănătate. Ciocolata neagră pare să aibă o cantitate considerabilă de antioxidanți, iar nucile au toți acizii linoleici și acizii grași esențiali.

Citeste si: Alina Pash, reprezentanta Ucrainei la Eurovision, descalificată din cauza tensiunilor dintre Ucraina și Rusia. Ce regulă a încălcat artista?!

Cum să sărbătorim ziua arahidelor invelite în ciocolată 

În această zi, bucurați-vă să mâncați arahide invelite in ciocolată. Puteți cumpăra aceste nuci acoperite cu ciocolată de la oricare dintre mărcile disponibile sau vă puteți bucura să le faceți acasă, doar într-o tigaie topiți niște ciocolată și apoi adăugați alunele sau orice alte nuci și amestecați-le bine și apoi lăsați nucile să stea. se răcește înainte de a mânca. Apoi faceți fotografii în timp ce mănânci arahide acoperite cu ciocolată