Stiri

Zdob şi Zdub revine la Bucureşti! Trupa concertează pe 25 aprilie la Arenele Romane

Trupa Zdob şi Zdub concertează, pe 25 aprilie, la Arenele Romane
Trupa Zdob şi Zdub  [Sursa foto: Facebook]
Zdob și Zdub ,cea mai populară trupă etno-rock din Republica Moldova, concertează pe 25 aprilie, la Arenele Romane.

Trupa Zdob și Zdub revine la București pentru un nou show exploziv, ce va avea loc pe 25 aprilie, de la ora 20:00, la Arenele Romane. Cu prilejul evenimentului de la Arenele Romane, Zdob și Zdub își va face încălzirea pentru participarea la concursul Eurovision din acest an. Republica Moldova va fi reprezentată la Eurovision de celebrii frați Advahov și Zdob și Zdub cu piesa de succes –„Trenulețul”.

Bilete pentru concertul trupei Zdob și Zdub 

Biletele pentru concertul Zdob și Zdub de la Arenele Romane au fost puse în vânzare în rețeaua  Iabilet.ro  și  Ticketnet.ro, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, astfel: 

  • Cat.I – 99 lei –Tribună;
  • Cat.II – 79 lei – Gazon;

Citeste si: Kanye West, retras din programul festivalului Coachella

În perioada „Early Bird”, până la data de 11 aprilie 2022, spectatorii interesați își pot procura biletele la prețul de 89 lei – Cat.I (Tribună) și 69 lei – Cat.II (Gazon). 

În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate la prețul de 109 lei – Cat.I (Tribună) și 99 lei – Cat.II (Gazon).

Trupa Zdob şi Zdub concertează, pe 25 aprilie, la Arenele Romane
Trupa Zdob şi Zdub [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Zdob și Zdub și Fraţii Advahov, selectați pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022 cu piesa- "Trenulețul"

De-a lungul timpului, formația Zdob şi Zdub a susţinut turnee în peste 50 de ţări europene. Printre festivalurile importante la care a participat se numără: Ungaria – Sziget; Danemarca – Roskilde; Serbia – Exit; Franţa – Sin Fronteras; Belgia- Esperanzah!; Elveţia- Open Air Gampel; Germania- Krefelder Folkfest, Tanz&Folk Festival Rudolstadt, S.O.M.A.; Republica Cehă- Rock For People, Colours Of Ostrava; Republica Slovacă- Aerorock, OKEY Leto Fest, Hodocvas; Polonia – Woodstock; România- Fete de la Musique, Cerbul de Aur, Stufstock, Peninsula, Folk You, ş.m.a;

Olanda – EuroSonic, Mundial; Rusia – Maxidrom, Nashestvie, Krilya ş.a. Zdubii au lansat 10 albume, inslusiv la case de discuri internaţionale.

Trupa Zdob şi Zdub concertează, pe 25 aprilie, la Arenele Romane
Trupa Zdob şi Zdub [Sursa foto: Facebook]

Trupa a realizat peste 20 de videoclipuri și au primit numeroase premii MTV România Music Awards. Reamintim că au reprezentat cu succes Moldova la cel mai mare show televizat de muzică din Europa „Eurovision 2005” și „Eurovision 2011”.