Stiri

Zara Larsson își serbează ziua de naștere pe 16 decembrie

zara larsson
Zara Larsson împlinește 25 de ani  [Sursa foto: Instagram]
Zara Larsson își serbează ziua de naștere pe 16 decembrie. Iată ce vârstă împlinește!

Zara Larsson își serbează ziua de naștere pe 16 decembrie. Pe numele ei întreg, Zara Maria Larsson, s-a născut la data de 16 decembrie 1997 și urmează să împlinească vârsta de 25 de ani. Ea s-a născut în Solna, Stockholm, Swuedia, iar cariera de cântăreață și-a început-o de la vârsta de 8 ani.

În 2008, la vârsta de 10 ani, Zara Larsson a câștigat al doilea sezon al show-ului de talente Talang, versiunea suedeză a formatului Got Talent.

De atunci, ea a câștigat top-urile muzicale de nenumărate ori cu hi-uri precum „Lush Life” (2015), „Never Forget You” (2015), „Girls Like” (2016) și „Ain’t My Fault” (2016). Mai târziu, ea a făcut parte din single-ul lui Clean Bandit, numit „Symphony” (2017), ajungând în fruntea topurilor din Marea Britanie și Suedia.

zara larsson
Zara Larsson [Sursa foto: captura video]

Zara Larsson împlinește 25 de ani. Tot ce trebuie să știi despre artistă

1. Zara Larsson le-a dezvăluit fanilor ei că a fost la un pas să moară la naștere, din cauza unor complicații. Medicii au fost nevoiți să o resusciteze.

2. Celebra cântăreață a recunoscut în mod public că este feministă și este mândră de opiniile sale politice și sociale, apărându-le cu orice preț.

Citește și: ZARA LARSSON- Lush Life

3. Zara Larsson este o cântăreață de muzică pop, însă a experimentat și cu alte genuri muzicale, cum ar fi electropop, house și dance. În plus, ea a mărturisit că este influențată și de muzica R&B. Artista a numit-o ​​pe Beyoncé drept cea mai mare influență muzicală a ei.

4. Larsson a crescut în Tallkrogen din Enskede, la sud de Stockholm. Mama ei este asistentă, iar tatăl ei este ofițer. Are o soră, Hanna, care este cu trei ani mai mică și este cântăreață și membră a trupei Lennix.

5. Zara Larsson a câștigat multă atenție după ce a câștigat un concurs de canto la o vârstă fragedă. Cântăreață fost semnată de o casă de discuri la vârsta de 14 ani.