Stiri mondene

Zak, fiul lui Robin Williams s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă a sa

Zak, fiul lui Robin Williams s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă a sa
Fiul cel mare al lui Robin Williams, Zack este oficial căsătorit și este în culmea fericirii.

Zak Williams', în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit cu iubita sa Olivia June, sâmbătă, la Los Angeles. Fiul răposatului actor a dat vestea cea mare pe contul său de Twitter, prin intermediul unui selfie făcut alături de proaspăta sa soție chiar în ziua evenimentului.

Soția lui, June, antreprenor și om de știință, a postat și ea despre fericitul eveniment.

„M-am căsătorit cu cel mai bun prieten și dragostea vieții mele azi. Zack Williams ai fost cu mine întotdeauna, iar acum avem și acte”, a scris ea pe Twitter. 

Zak Williams s-a căsătorit! Este cel mai fericit soț și tătic 

Zak și June Williams dau postat pe conturile lor de socializare mai multe fotografii de la fericitul eveniment. Cei doi radiază de fericire. 

Williams și June au împeună un fiu pe care îl cheamă McLaurin "Mickey" Clement Williams și este născut în mai 2019. Primul lui nume este un tribut adus bunicului său, Robin Williams, al cărui prenume a fost și McLaurin.

Williams a întâlnit-o pe June în urmă cu patru ani, potrivit People. La acel timp, el era zbuciumat din cauza tatălui său care s-a spânzurat în 2014. 

„Treceam printr-un moment dificil din viața mea și ea mi-a fost alături atunci când am avut nevoie de cineva”, a spus Zak Willams pentru revistă.

„Am fost atât de încântat încât acum avem o familie”, a mai adăugat Zak.

Zack Williams adoră rolul de tătic și trăiește la maximum fiecare clipă alături de fiul lui. 

„Iubesc să mă trezesc alăturide fiul meu, să-i facem micul dejun și apoi avem ocazia să-i arătăm diverse lucruri pentru prima dată. Aștept cu nerăbdare să construiesc această viață pe care mi-am dorit-o din totdeauna să o am și să creștem împreună”, a mai declarat Zak Williams.