Lansări muzicale

Yasiris, artista de origine dominicană lansează împreună cu RUBY „Carrusel”

Yasiris, artista de origine dominicană lansează împreună cu RUBY „Carrusel”
Yasiris, artista de origine dominicană lansează împreună cu RUBY „Carrusel” [Sursa foto: Cat Music ]
Yasiris și Ruby au făcut echipă pentru piesa „Carrusel”, o piesă cu versuri pasionale, ce transmit multă feminitate și sex-appeal

Ruby începe 2022 cu o colaborare cu o artistă internațională. Este vorba despre Yasiris, alături care cântă piesa „Carrusel”. Single-ul este unul hot, versurile fiind scrise de Yasiris alături de Ana Maria Cioroaba, Alexandru Antonescu, M Wolf, Cătălin Tamazlicaru și Răzvan Dediu.

Citeste si: „Nu vă mai mințiți cu fețele astea”! Ruby, atac dur la adresa persoanelor care folosesc filtre pentru înfrumusețare, în mediul online

Yasiris și Ruby, primele declarații despre colaborarea lor pentru piesa „Carrusel” 

„«Carrusel» este una dintre piesele mele preferate. Totul a pornit într-o tabără de muzică alături de Hyenas și Wolf, iar pe parcurs am decis să-i dăm un vibe mai tropical, care să mi se potrivească ca o mănușă, așa că producția finală a fost realizată de Asther. Decizia de a colabora cu RUBY a fost una foarte bună, împreună am reușit să găsim ingredientele perfecte care dau o notă specială și senzuală single-ului”, povestește Yasiris.
 
„Yasiris este una dintre artistele mele preferate și sunt bucuroasă că împărtășim același label. În felul acesta putem să ne bucurăm împreună de muzică și una de cealaltă! Yasi e o dulceață și o super talentată!”, adaugă RUBY.