Stiri

„Wonder”, cel mai nou album al lui Shawn Mendes, pe primul loc în topurile americane

Shawn Mendes
Shawn Mendes [Sursa foto: Facebook]
Shawn Mendes are o ascensiune cu adevărat spectaculoasă! Artistul a ajuns pe locul unu în topul Billboard.

Shawn Mendes a cucerit topul american Billboard cu cel mai nou album lansat: Wonder., Pe acest album sunt incluse piesele „Wonder” și „Monster”, cea pentru care a colaborat cu Justin Bieber. Cele două piese au fost accesate de peste 47 de milioane de ori. Este a patra performanță de acest tip a artistului, toate cele patru albume ale artistului debutând pe prima poziție în Billboard 200. 

Citeste si: Camilla Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit

Shawn Mendes
Shawn Mendes[Sursa foto: Facebook]

Locul al doilea în Billboard 200 a fost ocupat de „El Ultimo Tour del Mundo” al lui Bad Bunny, în coborâre o poziţie, după ce, în a doua săptămână de la lansare, a fost vândut în 57.000 de unităţi. Acest album a fost primul cu piese cântate integral în limba spaniolă care a ajuns pe primul loc în top. Ariana Grande şi „Positions” au urcat un loc, până pe trei, cu peste 55.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână de la debut.

Canadianul Michael Bublé şi „Christmas” (lansat în 2011) au urcat două poziţii, până pe patru, după ce albumul a fost vândut în 55.000 de unităţi în ultima săptămână.

Shawn Mendes
Shawn Mendes[Sursa foto: Facebook]

Albumele cu muzică pentru sărbători care se află în top 10 sunt: „My Gift”- Carrie Underwood (locul 5, cu 53.000 de unităţi vândute), „The Christmas Song”- Nat King Cole (în urcare cinci poziţii, până pe 7, cu 42.000 de unităţi vândute), „The Best of Pentatonix Christmas”- Pentatonix (în urcare opt locuri, până pe 8, cu peste 39.000 de unităţi vândute) şi „Merry Christmas”- Mariah Carey (în urcare cinci locuri, până pe 10, cu 38.000 de unităţi vândute), potrivit Știri pe Surse.