Stiri

WhatsApp a preluat o funcţie de la Zoom! Acum ai posibilitatea să faci şi apeluri de grup

WhatsApp a preluat o funcţie de la Zoom! Acum ai posibilitatea să faci şi apeluri de grup
WhatsApp revine cu o nouă actualizare: poți intra oricând într-o conferință video cu mai mulți participanți, la fel cum se întâmplă și pe Zoom.

În timpul pandemiei de coronavirus, oamenii au început să comunice din ce în ce mai mult în mediul online, așa că aplicațiile de socializare au început să se adapteze la nevoile consumatorului. Este și cazul WhatsApp care se alătură grupului de instrumente sociale dedicate adunărilor mai mari.

Până acum, cei care doreau să intre într-o conferință video ar fi trebuit să se alăture încă de la început, însă se pare că WhatsApp a adăugat o nouă caracteristică care se leagă de această tendință, rămânând totuși fidelă etosului aplicației de confidențialitate. 

WhatsApp a împrumutat o funcție de la Zoom. Când ar putea fi folosită

WhatsApp va permite să te alături unui apel de grup chiar dacă acesta a început, funcție similară celei de la Zoom, acolo unde, pe baza unui link, poți intra oricând în conferința video. Utilizatorii care vor vrea să participe la conferință vor avea posibilitatea să vadă de dinainte cine sunt participanții discuției, informează Social Media Today.

Noul ecran de informații despre apeluri de grup va afișa cine este deja într-un apel și cine a fost invitat, dar încă nu s-a înscris. Este o modalitate la îndemână de a facilita conexiunea de grup, care, din nou, va fi, fără îndoială, utilă pentru cei care doresc să mențină conexiunile sociale, rămânând însă fizic distanți.

Există și opțiunea de ignorare a unei invitații de participare, însă aceasta un duce la refuzul definitiv.

Un utilizator care apasă butonul Ignore se poate răzgândi și poate intra în conferință ulterior. Noua facilitate, care aduce un binevenit plus de flexibilitate pentru comunicarea video cu WhatsApp, va fi implementată pe parcursul următoarelor săptămâni.