Stiri

Vremea în luna decembrie 2021 în marile oraşe ale ţării: Prognoza meteo

Vremea în luna decembrie 2021 în marile oraşe ale ţării
Vremea decembrie 2021 în Bucureşti, Iaşi, Cluj - Napoca, Timişoara, Braşov şi Constanţa [Sursa foto: Facebook ]
Meteorologii anunţă o vreme frumoasă în luna decembrie 2021, în majoritatea oraşelor mari din ţară. Prognoza meteo pentru Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Braşov.

 În ceea ce priveşte vremea, luna decembrie 2021 se anunţă a fi mai călduroasă decât în mod normal, pentru această perioadă a anului. Iată ce temperaturi vor fi în cele mai mari oraşe din ţară! Aşadar, de Crăciun, cel mai probabil nu vom avea zăpadă, decât la altitudini mari. 

Vremea în marile oraşe ale ţării în luna decembrie 2021

Vă prezentăm prognoza meteo pentru decembrie 2021! Cum va fi vremea în prima lună de iarnă?

Vremea decembrie 2021 în Bucureşti

 În Bucureşti, precipitaţiile vor fi aproape inexistente în luna decembrie. Meteorologii anunţă pentru decembrie 2021 temperaturi medii care nu vor depăşi 5 grade Celsius, dar nici foarte frig nu va fi. Bucureştenii vor avea parte de aproximativ 12 zile în care temperatura minimă va fi mai mică de 0 grade Celsius. 

Vremea în luna decembrie 2021 în marile oraşe ale ţării
Vremea decembrie 2021 în Bucureşti, Iaşi, Cluj - Napoca, Timişoara, Braşov şi Constanţa[Sursa foto: Facebook ]

Vremea decembrie 2021 Cluj Napoca

 În vestul ţării, temperaturile vor fi ceva mai scăzute. La Cluj Napoca, vremea în luna decembrie 2021,  vine cu minime de -6 grade Celsius şi cu o temperatură maximă de 4 grade Celsius. Doar la începutul lunii sunt anunţate ceva precipitaţii sub formă de ploaie.

Vremea decembrie 2021 Timisoara

 La Timişoara, în prima săptămână a lunii decembrie va ploua, însă temluna peratura va urca până pe la 7 grade Celsius. Apoi, temperaturile vor coborî, dar minima nu va fi mai mică de -4 grade Celsius. 

Citeste si: Vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2021. Prognoza meteo completă

Vremea decembrie 2021 Iaşi

Luna decembrie în Iaşi va începe cu o săptămână însorită şi cu maxime de 7 grade Celsius. Temperaturile vor scădea apoi, iar în perioada Crăciunului, termometrele ar putea arăta şi -6 grade Celsius. În pragul Anului Nou, media va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru decembrie 2021 în Bucureşti, Iaşi, Cluj - Napoca, Timişoara, Braşov şi Constanţa
Prognoza meteo pentru decembrie 2021 în Bucureşti, Iaşi, Cluj - Napoca, Timişoara, Braşov şi Constanţa[Sursa foto: Facebook ]

Vremea decembrie 2021 Constanţa

 Începutul de lună va aduce în Constanţa temperaturi şi de 10 grade Celsius. Termometrele nu vor coborî sub 0 grade Celsius în timpul zilei până spre finalul lunii, când temperatura va fi chiar şi de -3 grade Celsius.

 Primele două zile ale lunii decembrie vor fi însorite, cu maxime de 8 grade Celsius, apoi va urma o săptămână cu ploi şi cu temperaturi ceva mai scăzute. În zilele de Crăciun minima va fi de -2 grade Celsius, iar maxima de 2 grade Celsius. 

Citeste si: Meteorologii anunță o vreme neobișnuită în luna decembrie

Vremea decembrie 2021 Braşov

 În Braşov, temperaturile nu vor scădea sub 0 grade Celsius în timpul zilei până în a doua săptămână a lunii, când termometrele vor arăta şi -6 grade Celsius. Cam aceasta va fi temperatura medie în Braşov până la finalul lunii.